Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irkafirka

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit is értünk árokásás alatt, azt ajánlom lapozza fel a képen látható úr 2006 óta elkövetett munkásságát. (Habár úgy tudom, DJ már a pre-őszödi időszakban is jól forgatta az ásót, de mivel személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban…..
Van három videónk az Office amcsi verziójának magyar szinkronos válfajából, így első blikkre a háttérhangok hiánya az, ami feltűnik (steril az egész), illetve az, hogy a hangokat annyira azért nem sikerül eltalálni, de sokkal rosszabb is lehett volna. Egy videó itt, kettő az…..
Botló Dögölj meg, nátha! 2008.05.18 14:23:00
Megint itt a férfilét legkínzóbb betegsége: a nátha.Taknyos vagyok, nem kapok levegőt, és amit kifújok, az akár a csapból is jöhetett volna. Másnapra ez a vizenyő átalakul kirobbanthatatlan dugóvá, lebénít minden nazális forgalmat. Az orrtövem kivörösödik, és a puszta…..
Botló Kövér vigasz 2008.05.10 04:49:00
Az első bejegyzés egy kis tűnődés.Ma együtt voltam egy lánnyal, és bár nem ment minden simán (a nehéz napok mindig jókor jönnek), de így is meglehetősen élvezetes volt.A leányzó gömbölyű, és ezt szégyelli. Még előttem se akart fényben pucérkodni. Miért is?Mert meghülyít…..
Kenderzsupp Egy slukkra fél gramm 2008.04.04 18:34:00
Ami az agykontrollosoknál a villámolvasás, az a szmókereknél a villámszívás (teljesen értelmetlen, de lehet vele villogni). A videókat gyártó fiatalember láthatóan egész életét arra a nemes célra tette fel, hogy minél rövidebb idő alatt minél több THC-t juttasson a…..
Földhöz ragadva Market 2008.03.04 15:07:00
Régen egyszer Lezsák Sándor az októberi ünnepségen azt találta mondani, hogy amiképpen '56.-ban az orosz tankok, napjainkban a hipermarketek gyűrűje zárja be a fővárost. Emlékszem, mit összefikázta ezért a sajtó, hogy milyen korlátolt egy beszéd, és hogy micsoda hasonlat, pedig…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
w Sonderangebot - reloaded 2007.01.24 09:00:00
Címlapon hozza a keddi Blikk a képviselők költségtérítésének ügyét. Felháborító! Arcpirító! - nem fukarkodnak a népharaggal, úgyhogy most már visszavonhatatlanul téma lett belőle. Amit a Blikk ír, az a politika, kérem, sokkal inkább, mint a Népszava meg a Nemzet. Mint…..