Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walhalla

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
Január 28-án a Dürer Kertben együtt lép fel a Vágtázó Életerő néven működő VHK és az Isten Háta Mögött. Mivel az előbbi csapat több tagjához hasonlóan Grandpierre Atilla énekes is huzamosabb ideig külföldre utazik, így őszig biztosan ez lesz az utolsó VHK-koncert. A…..
vizit Anyák napi tragédia 2009.09.21 13:06:00
Máris érkezett egy történet, melyből mindannyian megismerhetjük, miként sikerült néhány nagy tapasztalattal bíró szakembernek átsiklania egy olyan tünetegyüttesen, amely nagyjából két nap leforgása alatt halálhoz vezetett. A sztori pikantériája, hogy amikor egy idős szervezet…..
Walhalla 2009.09.22 13:14:50
@rrosseb: Kedves Rrosseb! Volt neked ugy igazan kozeli tapasztalatod a magyar eu-el? Azert kerdezem, mert en ugy gondolom, hogy a blog celja nem a hergeles! Kanossza is leirta, hogy o eloszor jogi uton szerette volna kerdore vonni a felelosoket, de ebben az orszagban vagy otszaz evig pereskedsz vagy hagyod a fenebe! Nem hallottam meg soha, hogy valaki pert nyert volna egy ilyen ugyben. Persze lehet, de errol sosem beszelnek, nincs nyilvanossag! Amikor az embert ilyen dolgok erik akkor igenis legyen legalabb annyi joga, hogy megirja! Ja, es tapasztalatbol mondon, hogy boncolas ide vagy oda a vege mindig az, hogy a betegen sajna nem lehetett segiteni ( ket oldal latin szo, aztan ennyi..)En is meg fogom irni a csaladomban tortenteket, de nem azert mert orvos ellenes lennek! Talalkoztam nagyon lelkiismeretes, brillians orvosokkal es noverekkel, minden tiszteletem az ovek!!! Tudom, hogy nehez a eu-ben dolgozok helyzete, de ez nem mentseg arra, hogy emberek halnak meg trehanysag miatt es akkor meg nem beszeltem a hozzatartozokrol akik ezek utan ezzel a tudattal elik le az eletuket , hogy ok mit tettek rosszul. ( miert nem mashova vittem, stb) En az elet minden teruletein dolgozo szakemberektol azt varom el, hogy felelosseggel vegezzek a munkajukat ! Ha en elszurok valamit a munkamban annak komoly kovetkezmenyei vannak , pedig nem eletek vannak a kezemben!!! Itt nem az orvosokat, novereket akarjuk bantani, hanem felhivni a figyelmet arra, hogy nagyon nagy baj van es tenni kene valamit. De konyorgom- ha en tisztelettel beszelek az orvossal, noverrel ( mar pedig en ilyen vagyon) akkor nem varhatnam en is ezt el, akar betegkent akar hozzatartozokent beszelek veluk? Mert sajnos en nem ezt tapasztaltam az esetek donto tobbsegeben. A masik az, hogy szerinted felelotlenseg ezeket leirni a blogban- szerintem meg az a felelotlenseg, ahogyan ma a korhazaink mukodnek!!!! Nos, ezert van ez a blog!!
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. A drámai helyzet fokozódik. Időközben sikerül végre lábra állni, így lehetővé válik, hogy a szabadban étkezzek. Ekkor kell szembesülnöm azzal, hogy eddig nem csupán az orrfacsaró szaghatások gátoltak a táplálkozásban. A titokra még nem derül…..
Walhalla 2009.09.19 16:25:20
@kanossza: Atyaeg!!!! Es ezt egyetemi dilomaval rendelkezo orvosok muveltek??? B**ki, egy sinter is profibb lett volna!!! vagy hentes??? Hat ez orulet!!! Es mik azok a feher "izek"??? Jajj, eskuszom innentol fogva en mutom magam!!! Hat nagyon remelem, hogy jo lesz a tortenet vege!! Jobbulast es gyogyulast ezerszer Neked!
Előzmények: 1. - 2. - 3. Átértékelődnek az élettér, a higiénia és a komfort fogalmai. Az étkezésnél csak az elalvás megy nehezebben. Sikerül felállni, majd járókerettel közlekedni is. Egy este azután megérkezik a jótevő, de ez csak a betegekből vált ki szimpátiát.  Az…..
Walhalla 2009.09.17 23:21:26
@Transzlator: Ha a beteg meghal akkor sincs felelos, kidumalnak mindent. Hany par eves halt mar meg mandula mutetben es no szules kozben, stb? Nem ertem, mivel regen ez nem volt "tendencia" csak mostanaban. Persze az is lehet, hogy a konzultaciot maguknak az orvosoknak kene forszirozni, ami nem tortenik meg, mert a szakmai gog mindig fontosabb mint az ember elet. Nyugodjatok meg (?) barki barmiben meghal azt meg lehet orvosilag magyarazni. Tehat en azt mondom, hogy barkinek barmilyen baja van menjen el tobb orvoshoz!!! ( surgos eset meg imadkozzon!!)
Előzmény: Az első műtétHátrahagyván az első beavatkozás helyszínét, útközben nagyjából összeszámoltam, hogy összességében mennyi időt töltöttem várakozással ortopéd sebészemmel folytatott munkakapcsolatunk néhány hónapja folyamán. A rövid kalkulus már közel két…..
Walhalla 2009.09.15 16:41:08
@barátságos atombomba: Elore bocs, nincsenek ekezetes betuim, de ide muszaj hozzatennem a sajat tapasztalatot. Az altalad emlitett Fenyes doki egy arrogans faszkalap. Az egyik hozzatartozom hasonlo panasszal fordult hozza, neki is le akarta vagni a labat ugy, hogy gunyos mosollyal kozolte, hogy ne nyavalyogjon, a mutet utan ket hettel mar nem is fog emlekezni ra.Kar, hogy nem voltam ott- jol mutatott volna a falon matricakent!! Szerencsere a hozzatartozom meggyogyult ( mashol!!!) es a laba is megmaradt. Nem szoktam blog-okba irogatni, de Lucifer nevet latva egyszeruen nem birtam ki. Azota mar tobbektol hallottam, hogy Dr. Fenyes massal is ilyen kobunko. Lehet, hogy nem mindig ilyen, sot biztos- vegulis akkor mar etikai bizottsag elott lenne... Vagy az ugysem Mangyarorszagon tortenne???!!!!! Khmmmmmmm.......
Walhalla 2009.09.15 18:43:25
@kanossza: Ertettem Fonok! A velemenyem akkor is ez, bar fogalmazhattam volna szebben. Kar ,hogy a Doki nem ezt tette anno!!!
Walhalla 2009.09.15 18:48:43
@barátságos atombomba: okes, orulok, hogy Neked sikerult es meggyogyultal! A kulonbseg az, hogy a filmben House megoldja az eseteket, sot mindent meg is tesz erte. Nem az a szornyu ( persze az is) ha valakivel kozlik, hogy le kell vagni a labat, hanem a stilus ahogyan ezeket az esteket kezelik. Lehet, hogy dr. Fenyes kezeben jol all a szike, csak az a baj hogy a lelke helyen is szike van. Azt kivanom neki, hogy egyszer magat mutse: kivul-belul!!!
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..