Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VKlári

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán vagyok ordenáré, de nem tehetek róla, ez jutott eszembe, amikor elolvastam a dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által beterjesztett T/9299. számú törvényjavaslatot. Azt már megszoktam, hogy aki nem jár talpig kokárdában, sújtásos kabátban, aki szerint Erdélyt nem kell…..
Ma eltemettük apámat. Csaknem két héttel ezelőtt, 63 évesen – ahogy az a gyászközleményben is megjelent – rövid ideig tartó, súlyos betegség után halt meg. Október végén, egy éjjel rosszul lett, nem kapott levegőt, mentő szállította a tatabányai Szent Borbála kórházba.…..
Ma sem maradtok hirdetés nélkül, igaz most kivételesen nem egy lakásé szerepel itt, hanem egy szép szőttesé. Az Apródon sajnos már inaktíválták - szóval bárki is szeretett bele hirtelen, lemaradt róla -, így ott már csak annyi olvasható, hogy: "Tatabánya felirattal .1950-es…..
..
VKlári 2012.06.23 17:40:58
@1123: A betegszállító biztos CSAK és kizárólag egészséges embereket szállít, akik gyalogolni is képesek. Minek is kell közvetlen háztól-kórházig illetve viszont a szállítás???
Frigyünk harminc éve születettPillantás alatt por, s hamu lett.De feltámadt, és emlékezettRögvest a test,Mihelyt egy garniszálló ágyán,Fényes napvilágnálLevetettük a szégyent,S véle mindent,Mi visszatartott,S eltakart ott:A ruhát, mesterkéltséget,Félretolva a tétet,Mi mindkettőnknél kockán…..