Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikingblood

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy jó-e Kulka Dr. Housenak!   Na ezt figyeljétek:   ..
Elnézést, részeg vagyok 2010.02.04 22:10:49
Az meg milyen, hogy ma leraktam a bringát öt percre az Old Streeten, míg elmentem kávéért, és mire visszaértem, turisták fotózták a biciklimet? -egyébkéntjegyzemmegkurvasokafixis-..
vikingblood 2010.02.05 02:45:37
A franc se gondolná, hogy egy sales assistant (továbbá higiéniai asszisztens, pékipari szupervizor), miszerint bolti eladó (hiába annak elitebb fajtája, ld. bringás) munkakörbe való bejutáshoz háromszor kell befáradni a jövendő munkahelyre. Egyszer interjúzni, aztán egyszer…..
József Attila:  Kopogtatás Nélkül     Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, szalmazsákomra fektetlek, porral sóhajt a zizegő szalma. A kancsóba friss vizet hozok be néked, cipődet, mielőtt elmégy,…..
vikingblood 2010.01.21 20:09:59
vikingblood 2010.01.21 22:27:32
Avagy. Lehet szenvedni egyedül vagy ketten, de bővítve a törtet 2 vel, alul, felül is meg kellett szorozni. Avagy az emberi szenvedés egyedül és kettesben is konstans...
Elnézést, részeg vagyok Terv 2009.11.30 01:08:02
Azt tervezem, hogy fogom magam, s egy hétfő este beindítok egy remekül összeállított playlistet mondjuk 200 számból, az elég lesz pár órára. Feltekerem a hangerőt a max közelébe, a mélynyomót úgyszintén, majd kulcsra zárom az ajtót és elmegyek itthonról a picsába.Alex meg…..
Elnézést, részeg vagyok Na, 2009.11.24 21:37:00
mielőtt bármi relevánsat is mondanék, tisztázni kell pár dolgot.   A zenészről, mint állatfajról- és itt most átmegyünk modorosblogba egy fél post erejéig- időről-időre előkerülnek fejtegetéseim, ám van itt mégegy speciális készítmény, ami több figyelmet érdemelne,…..
Mert ilyen is régen volt már. És mert megtehetem. Kedvenc online-nonszenszemet, a Zlad! Elektronik-Supersonik-ját azért hagyom ki, mert leghatalmasabb csalódásomra némi keresés után kiderült róla, hogy csak egy mesterkélt poén. Kicsit úgy érzem magam, mintha négy éves lennék,…..
Bájosan be.És az ultimate 'vásztákurva' fej. Igen, tudom, szokjak le az iPhoto-ról. ..
vikingblood 2009.11.19 06:04:27
@cinna: Asszem, szerelmes vagyok Caroline-ba. És Kayleigh-be is. Továbbá örömmel tapasztalom, hogy belinkelted a Partizánbált :)
A helyzet az, hogy Andy (aki nem Andrew, véletlenül sem egyezik a kettő), házalásos módzserrel hozzájutott egy munkához egy Londoni stúdióban.Ez némileg alátüzelt az egyébként sekélyes és nem sok jót igérő perspektíváimnak, azaz ha túl vagyok az összes kibaszott leadandón,…..
Elnézést, részeg vagyok 2009.11.04 22:35:43
...és lassan eljön az ideje- mondom LASSAN- hogy beszerezzem életem első saját mikrofonját. SM58, I love you. Egyébként jelenleg deszkázunk és BMX-ezünk a konyhában, Kayleigh felgyújtotta a sütőt, nem látni a füsttől, az asztalon szétszórva a ketamin - ugye ugye, az…..
a kemény csávót. Vagy ahogy tanult barátom mondaná, NAGYON KUTYA.  És most Jacksoff...
vikingblood 2009.11.02 13:28:26
@barazdabillegeto: Sztem Simonnak hívják a dobermannját.
Na kérem, ilyen egy elbaszott nap.   Reggel felkeltem, hogy ugye megyünk a Bay66-be ugrálni, leégetni és összetörni magam (ez később sikerült is). Mire indulnom kellett, hogy Simonnal találkozzak, már olyan ideges voltam, mint egy beszpídezett mókus. Megint sikerült beragadni a…..
...egyre inkább gondolkodom rajta, hogy átköltözöm egy másik flatbe...
Számtalanszor kerestem már bizonyítékot Isten létezésére. Isten ezúttal egy bankautomatába költözött, de legalábbis azon keresztül üzent nekem: változtatni kell az életvitelemen. Amit csinálsz, az nem jó, gyermekem! Mert a pénztelenség most azt jelenti, hogy nemhogy…..
vikingblood 2009.10.16 17:04:16
@cinna: Szerdáig van időd hívni a szerelemvonalat :)
..de ne szaladjunk előre, a fincsi részek még ez előtt történtek.   Kilenc óra magasságában sikerült magunkat úgy-ahogy összeszedni- a nyolc-fél kilences tervezett induláshoz képest-, úgyhogy az immáron szokásosnak mondható partialakulat nekivágott a Londoni éjszakának,…..
vikingblood 2009.10.16 16:32:05
Jujderossz a cím, mi? Lássuk, mi történt. Luke-ot kidobják a kollégiumból, harminc napja van találni új kérót, ennek megfelelően az elmúlt pár napban olyan szinten vágta tönkre magát, hogy még a ridegebb emberek arcára is kiült az aggodalom. Nem mondom, én is gyakorlatilag…..
Esik. Rusnya idő van. Mindenki itthon. Mostmár, a többiek előadásra mentek délelőtt, én meg úgy gondoltam, inkább nem betegszem le, ha nem muszáj, úgyhogy itthon nyalogattam a citromos Lemsip-et, Alexszel voltunk az egész körletben összesen ketten. Apropó, kölcsönkaptam…..
vikingblood 2009.10.07 20:16:05
@cinna: De. De Niro a legkisebb közös többszörös, Pacino pedig zseniális, akárcsak a szétcigizett magyar szinkronja. "Hogy én ki vagyok?!" Hihi.
Elnézést, részeg vagyok 2009.10.03 00:46:02
Bizonyos hasonlóságot vélek felfedezni magam és a South Park-béli Stan között. ..
 Mingyá' megyek én is, beadom a padkát az Elthorne Park-nál (szarkazmus, béjbe, szerintem még gyalog se tudnám, nemhogy bringán), csak előbb kijózanodom. Tudtátok, hogy a mosástól be lehet rúgni? Elnézést, részeg vagyok.  ..
Elnézést, részeg vagyok 2009.10.01 19:56:45
Rettenetes dologra döbbentem rá.Az elmúlt három hétben annyit söröztem, hogy a szervezetem alkalmazkodott a konstans véralkoholszinthez. As a result SEGÍTSÉG, NEM TUDOK BERÚGNI!..
vikingblood 2009.10.02 18:49:28
@barazdabillegeto: Elég jó csaj, nem féltem :)
vikingblood 2009.10.02 19:07:55
@barazdabillegeto: Majd beújít egyet, és tudjuk, a kapcsolatoknak mi a vége.
Shadowbox ... 2009.09.28 16:00:47
Van egy nő. Szeret. Szokta is mondani; „Szeretlek.”. Erre csak mosolygok, csókot nyomok a szájára, megölelem. Múlt éjjel is mondta; „Szeretlek.”... nem tudom mi történt. „Ne haragudj, de én nem tudom kimondani.” Magához vonta fejemet. „Te valahol…..
Tegnap egésznap szakadt az eső, mindenki halálra unta magát egész délután, kivéve Luke-ot, aki este hétig nem is nagyon ébredt fel. Nyolc óra magasságában aztán megelégeltük a punnyadást és vakmerően nekivágtunk a felhőszakadásnak, hogy hősies harcok árán elvergődjünk a…..
 Hú, hú, hú, nagyon furcsa dolog történt az előbb! De ehhez előbb el kell magyaráznom, miért különleges is ez a pár perces esemény, úgyhogy mesélek kicsit a zenehallgatási szokásaimról.   Én nem tudom, mikor kezdődhetett ez az egész, mindenesetre úgy másfél-két…..