Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megtért Richárd

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
Megtért Richárd 2008.10.03 18:27:10
Üdvözöllek.
Szeretném felhívni a figyelmedet egy valódi világszabadalomra.

Ez a világszabadalom jelenleg teljesen egyedülálló, és jó néhány évre lesz majd szüksége a piac többi cégének, hogy létrehozza a saját másolatait róla.

Garantáltan le fogják másolni, mert már most, a PreLaunch - előregisztrációs időszakban bombaként robbantotta szét a hagyományos kereskedelemi formákat, a hagyományos E-commerce, internetes kereskedelmi szisztémákat és az Online hálózatépítés minden eddig ismert metódusát.

A Wellstar cég - amelyet 2010-re Európa piacvezető cégének deklarálnak világhírű független közgazdász szakértők - nemcsak A Terméket alkotta meg, nem pusztán az eddigi legeredményesebb, legmagasabb jövedelmet biztosító, és most kvázi tulajdonosi jogokat biztosító(!) marketing szisztémát alakította ki, de a hálózatépítés terén is egész egyszerűen új trendet alakított. Sosem volt még ilyen egyszerű beindítani és fenntartani az üzletet.

Sokan vagyunk, akik félünk a hálózatépítés járulékos elemeitől - telefonálás, idegen emberekkel történő kontaktusteremtés, stb. Nem könnyű feladat, szinte senki sem szereti. A Wellstar viszont nem véletlenül a világ legdinamikusabban fejlődő vállalata: ezt a problémát is kiküszöbölte ezzel a szabadalom által védett hálózatépítő szisztémával. Most elsőként olyan emberek is sikeresek tudnak lenni a hálózati marketing terén - ami lássuk be, az egyik legjövedelmezőbb munkalehetőség szinte bárki számára - akik eddig fáztak az egésztől.

Tekintsd meg azt a kisfilmet, ami röviden bemutatja azt a trendalapító programot, aminek használatával te is sikeres lehetsz:

www.webstar.biz/?id=A401-AB1C-C10C


Ha érdekel téged, hogy hogyan tudnál te élni ezzel a rendhagyó programmal, hogy hogyan tudnál egy európai multinacionális cég kvázi tulajdonosi jogokkal rendelkező tagjává válni 2009. áprilisában, hogy hogyan tudnál részesedni a cég teljes európai összforgalmából életed végéig, évenkénti kifizetéssel, örökölhetően, akkor jelentkezz e-mailben : megtertrichard@freemail.hu

Leülünk egy fél órára, és egy kötetlen, térítésmentes, mindössze 20 perces beszélgetés során megnézzük, hogy részt tudnál-e venni a munkában, tudnánk-e kölcsönösen segíteni egymásnak. Én azzal, hogy megismertetem veled a lehetőséget, illetve segítek az elindulásban, te pedig azzal, hogy velünk dolgozol a saját céljaidért, a saját pénzedért, a saját anyagi függetlenségedért - a saját életedért.

Nekem ez megéri. Megéri a fáradozást, mert eltökélt szándékom, hogy megtaláljam azt a néhány valóban rátermett embert, aki megfelelő segítséget nyújt a cégnek abban, hogy a terv szerint 2010-ig Európa minden országában jelen legyen, és egy óriási értékesítési hálózat segítségével mindenhol eljuttassa a készítményeit az embereknek. Hogy ne csak a gazdagok joga legyen az egészség és a - testi, lelki, anyagi - jólét hanem mindenkié, aki hajlandó minimálisan tenni érte.

Egyet tudj: én csak akkor lehetek sikeres, ha téged sikeressé teszlek - így van kidolgozva a marketing. Ilyen egyszerű.

FONTOS!!!

Az idő sürget: az utolsó pillanatnál tartunk, hogy elérhessük a kvázi tulajdonosi - ún. Alapító tagi - jogokat.

Most cselekedj, ha bármilyen szándékod van arra, hogy megismerj egy olyan lehetőséget, amivel az életedet gyökeresen meg tudod változtatni.

Aminek segítségével mostantól 10 hónap munkával egy életre bebiztosíthatod magadat és családodat anyagilag.

Aminek segítségével 10 hónap munka után megvalósíthatod az álmaidat, céljaidat. Megszabadulhatsz a napi robottól, az elviselhetetlen főnöködtől, az állandó gyomorgörcstől, hogy miből fogod kifizetni a számláidat, miből fogod egyetemre küldeni a gyerekeidet, vagy miből fogsz megélni, ha munkaképtelenné válsz.

Talán azt gondolod, hogy a te állásod biztos. Sokan gondolták így még egy nappal azelőtt is, hogy egyik pillanatról a másikra az utcára kerültek. Jómagam is.

Talán azt gondolod, hogy a saját vállalkozásod majd eltart. Biztosan így is lesz. Viszont csak addig, amíg aktívan dolgozol benne. Meddig akarsz még dolgozni? Meddig akarod magadtól elzárni a családod, a barátaid, a szeretett hobbijaid - mert neked be kell fejezned a projektet?


Nem lenne jó, ha most 10 hónap munkával egy életre megoldhatnád a pénzügyeidet?


Ez nem álom, nem illúzió, nem becsapás, nem beetetés. Ez egy egyedülálló ösztönzőprogram, ami miatt a Wellstar a világ legdinamikusabban fejlődő cégévé válhatott négy év leforgása alatt.


Adsz magadnak egy esélyt?