Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Suz 2009.03.16 22:15:04
Már megint a vitatkozás. Mindenki meg akarja győzni a másikat a saját igazáról. Pontosabban a Suzuki tulajokat akarják meggyőzni arról, hogy nem jól választottak.
Amikor a cikk címét és bevezető részét elolvastam, azt hittem, hogy nagy lehúzásról lesz szó. De alapjaiban véve nem lett leszólva az autó, szuverén véleményem szerint nincs is ok rá. Vannak emberek, akik szeretnek autóbütyköléssel foglakozni, ez kapcsolja ki ill. szórakoztatja Őket. Én is szeretem az autókat, bátorkodom autóbuzinak nevezni magam. Nálam ez nem az autószerelésben, tuningolásban merül ki. Nem bántom azokat, akiknek ez a szórakozása. Nem bántom a használt autó tulajokat, tetszenek a német autók, és még mostanában a franciák, olaszok is. A Suzukitól van jobb autó, a Suzukik nem hibátlanok. Fogadjátok már el azt, hogy valaki Suzukit vesz. Nem kell folytom bizonygatni azt, hogy máshogy kellett volna döntenie. Ti máshogy döntöttetek, nem Suzukit vettetek. Én nem szóllak meg érte benneteket. Annak ellenére, hogy sokan azt sugallják, nem érzem kevesebbnek vagy rosszabnak magam azért mert Suzukim van. Ha meg akartok előzni, akkor hagyom (de Ti is hagyjatok engem előzni), a sávba beengedlek magam elé. Nem vagánykodok, nem menőzöm, csak egyszerűen közlekedem. Szerintem 2,5-ért nem rossz választás az az autó (mert bizony ez autó). Akinek nem tetszik, az ne vegye. Az 1,5 moci nem olyan rossz, a műanyag szag kimegy belőle. Üdv
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..