Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ali?

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen nyúlfarknyi, és tulajdonképpen alig-alig játék, de olyan bájos, és macskás is, hogy muszáj - ha csak második játékként is - ajánlanom a The Kitty Story-t a kommuna szíves figyelmébe. Cicamama egy nap arra ébred, hogy eltűnt a kiscicája, hát gyorsan a nyomába ered. Ennyi…..
ali? 2012.06.21 19:48:34
Szegény kis Clockwork egy jobb sorsra érdemes logikai-fejtörős, de sajna, ez a műfaj nem szokott osztatlan elismerést aratni. A játék egyszerű grafikával és kellemesen megnyugtató zenével bír, ráadásul a feladat is rémesen szimpla... vagy annak látszik. Úgy kell mozgatni a…..
Az Abducted egy olyan ügyességi játék, amiben viszonylag kicsi a pálya, és a játékmenet is rövid. A feladatunk, hogy felszedjünk különleges képességeket, majd azokat hasznosítsuk különböző módon. Az ide-oda ugrálás egyhangú ugyan, és túlzottan sok új sincs benne, de azért…..
Tudom, tudom, de én akkor is kedvelem a különbségkeresőket, főleg a sztorimesélős változatot. Ebből a szempontból mondjuk a Music Box of Life nem igazán jó választás, mert sztori ugyan van, de nekem nem teljesen érthető, hogy ezt most akkor így hogy is. Először azt hittem,…..
Unatkozó újságíróink és rémtörténetgyáros barátaink meglepődtek, hogy tél van. Hát igen, ez így februárban talán nem meglepő, de a langymeleg december és január után hirtelen elfelejtették, hogy tavaly és azelőtt szinte egész télen vagy szakadt a hó, vagy alig volt nulla…..
Van az a játék, ami minden különcsége ellenére keményen megdobogtatja a szívem. A Musaic Box-ban szinte minden (mert nincs benne macska :-D), szívemnek kedves bögyörő belefért, és még nem is lett túl idegesítő a kevercs. Szóval: nagypapa elrejtett egy csomó dolgot a házban…..
Szinte napra pontosan két éve jelent meg a kmk-n a Continuity, így a mai nap ideális a Five posztolására. Készítőjét az előbbi játék inspirálta, így a hasonlóság nem véletlen. A csavar annyi, hogy 5 percünk van arra, hogy minden kulcsot összeszedve végül életben maradjunk. A…..
...nem vagy normális. Ma kiszivárgott, hogy Lucas további változtatásokat eszközölt a régi trilógián, a nemsokára forgalmazásba kerülő bluray-lemezeken, pontosabban a Jedi visszatéren. Mikor Darth Vader beledobja a császárt az aknába, mostantól azt ordítja…..
Sok mindent nem szeretnénk ehhez hozzáfűzni. A lényeg, hogy elkészült az Uzipov első ep-je. Aki eddig nem hallott róluk, az most fog. Itt a kislemez: ..
Valószínűleg a Dibbles: For The Greater Good az egyik legcukibb Lemmings-klón szerte a világhálón. Persze túl nagy meglepetést ne várjon senki, a hangsúly továbbra is minél több piros lény megmentésén van, különösebb kihívások nélkül, de legalább sok pályán. Amivel engem…..
Az ötletes Nitrome-játékok egy szép példája a Faultline, ami a Kongára is felkerült. Hőse egy robot(?), aki karjait a pálya megadott pontjaira kilőve össze tudja rántani az adott pályaszakaszt. Ezt a képességet kihasználva kell továbbjutni a játék 30 pályáján, néha egészen…..
Az úgynevezett „hidden object” játékok egy szép darabja a The Lost Child, aminek elég komor a témája: gyerekünket elrabolják, és ki kell derítenünk, hogy ki követte el a bűntényt. Minden gyanúsítotthoz szobákat kell átkutatni tárgyak után, illetve találunk…..
A magyar fejlesztésű Liquid Measure 2 nemrég volt a blogon, nem nagyon tudtam belekötni, csak pár nehezebb pályát hiányoltam. Hát most a Dark Fluid Level Packkal megkaptam ezeket. A feladat ugyanaz, mint korábban: a megadott elemekből kell olyan csőrendszert építeni, ami a felső…..
ali? 2011.01.06 15:09:30
@szbazs: hogy ne adjak egyértelmű választ, egy ghost busters idézet tagadásával kell hogy válaszoljak:
"keresztezzétek a sugarakat!"
Roland (alias Smartcode) Liquid Measure nevű játékáról már írtunk, akkor dicsértük az ötletet, de a kivitelezéssel nem voltunk elégedettek. A folytatásba viszont már nem tudunk belekötni, sokkal szebb játékkal van dolgunk. A feladat pedig már ismerős: a megadott elemekből kell…..
Előre is elnézést kérek, a Royal Envoy csak egy demo, ami a full verzió megvételére biztat mindenkit. Ám az első 12 pálya, ami játszható, szerintem olyan aranyos és azért egy fél órát simán el lehet vele lenni, hogy megírom, aztán legfeljebb majd lepontozzátok. Szóval a feladat…..
ali? 2010.08.28 09:23:20
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..