Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evergreen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
Evergreen 2009.05.13 16:05:33
@Art Mooney: hozzászólni bármit lehet, közben szitálod a kvarchomokot a nullhatra és jót röhögsz a füves birkáin: Ezt szívjátok! ;) LOL

Szerintem a btk. kábítószeres része egy rossz vicc. Egy növényről van szó még mindig, ami nő a TERMÉSZETBEN. Éppúgy, mint mi emberek...
guglizz rá a természetre
Evergreen 2009.05.13 16:39:43
@Kagai: Én sem tanácsolom az akciót... Főleg, a " bár a pénz az nagy benne..." mondatod miatt. Ha csak magatoknak azt mondom ámen.
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..