Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicc1

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Golden Blog 2007 2007.07.11 19:11:00
Megszületett az eredmény. Az idei Golden Blogon ők szereztek érmet: Plastik, Combfiksz, Willfreeman, Azonos, Szélsőközép, Verbálnumera, Ufi, Tóth András, Bridge Wealth Management Blog, Útnyilvántartás, Critical Biomass, Szoftverszuperszájt, Mindennapi betevő, Librarian, Artista,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.07.11 06:52:53
Az Office című sitcom ezen a héten Scranton városában tatja éves open castingját a helyi üzletek számára, ami annyit takar, hogy aki meg szeretne jelenni a műsorban valamilyen formában (nevének említése, logó megjelenítése, tárgyak kamera elé kerülése, stb.) annak szólnia…..
Drámai a cím, hát már semmi nincs biztonságban a webes kémek előtt? Nincs hát, amit egy embernél több tud, az nem titok, így lehet csemegézni a legjobb drámai és vígjáték sorozatra első körben jelölt 10 címen, sírni, hogy ki nem került be, és dühösen kommentelni, hogy…..
Már régóta tervezgettünk egy bejegyzést arról, hogy jó fej, jó fej ez az M. Kiss Csaba, és vannak nála amatőrebb, tenyérbemászóbb, ostobább televíziósok szép számmal, de hihetetlen, hogy mennyit bakizik műsorvezetőként. Persze itt főleg nyelvbotlásokra kell gondolni, ő…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.06.28 07:20:00
Meghökkentő hírt kaptunk ma reggel: az ABC visszahozza a képernyőkre Jim Belushi nálunk is bemutatott, mérsékelten vicces családi sitcomját, a Papás-mamást. A hetedik évadra 18 részes berendelést kaptak, ami hajszálpontosan 18-cal több, mint kellett volna.Portia de Rossi, ausztrál…..
Az Entertaiment Weekly villanyújságja szedte össze egy jó kis cikkben az amerikai tévétörténelem eddig látott legszerencsétlenebb apafuguráit, mi pedig úgy gondoltuk, hogy jó móka lenne leközölni azokat, akikkel mi is tudunk azonosulni, illetve láttunk valamelyik hazai adón.…..
Na de akkor ki is adta fel azt a hirdetést Baló György hatvanadik születésnapja alkalmából? Az biztos, hogy nem Baló György munkahelye, a Magyar Televízió, amely a Figyelőnet kérdésére cáfolta, hogy bármi közük lett volna az akcióhoz.Hát persze, ahogy a hirdetés szélén, apró…..
comment:com Hírek csütörtökre 2007.05.31 08:20:00
David Hyde Pierce, akit mi a Frasier (A dumagép) című sorozatból ismerhetünk, de ha nem, akkor a nyári ismétlős korszakban megnézhetünk (itt egy link az m1 műsorrendjéről sorozat viszonylatban), na szóval ő most azt bírta bejelenteni, hogy a férfiakat szereti. Nem tudom miért…..
Miközben a sorozatot a TV2 adásán követő rajongók még csak most kezdik kapizsgálni, hogy mi is az, amitől ez a sorozat működik, és most akkor a Szemüveges Emeber tényleg ennyire geci-e, a naprakész tábor már túl van a finálén, és meglehetősen vegyes érzelmekkel viseltetik…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
Tessék nagyon is komolyan venni a dolgot, én nem véletlenül mondtam már a Kamera Hungárián sem, hogy abszolut kedvenc csatornám: a sorozatjunkie.hu híre alapján mi is beszámolhatunk arról, hogy jön a Firefly című sci-fi, az über kult és fanfavorit istencsászár sorozat, amit aki…..
Sok szóbeszéd, és néhány félreértés, mítosz is kering a legnépszerűbb magyar közössági szájt körül. A korai, Várady Zsolt-féle WiW-et még nem úgy tervezték, hogy nagyobb terhelést is kibírjon. A szoftver újraírásáról 2004-ben született meg a döntés. Ekkor…..
Sorozat és sport ellen beoltott sorstársaink sem maradnak szórakozás nélkül ma, lesz egy rakás jó film, válogathatunk kedvünkre. Elsőként ott van nekünk az m1 adásán Paul Newman a Senki bolondjában 22:35-től, nagyszerű film, kiváló alakításokkal, még Bruce Willis is…..
Kéthavonta megbolondulunk, és egész napos sorozatnézést javallunk, igen, orvos is látott már minket, de csak vonogatta a vállát. A reggeli punnyadáshoz a Viasat3 kínál Star Trek Voyagert 9:50 és 11:50 között, mire vége, jöhet az ebéd. Első napicsajunk Seven of Nine, a…..
vicc1 2007.05.13 11:00:44
Nagyszerű ilyen jó hírrel kezdeni a reggelt: az NBC-nél győzött a józan ész, és berendelték az évad egyik legjobb újonc sorozatának második évadát. Az még kérdéses, hogy melyik este és milyen időpontban lesz látható, de a lényeg az, hogy lesz. Az NBC upfront előtt…..
A tvweek.com szerint a lassan véget érő tévés idény egyik nagy tanulsága az volt, hogy ha van egy jó szerializált drámai sorozatod, amire rákattantak az emberek, akkor a legnagyobb baromságot azzal követed el, ha elküldöd a műsort 2-3 hónapos szünetre, és ugyanolyan magas…..
"Figyeld meg, este lemaradunk a Chelsea-Unitedről, mert a Magyar Kupa döntőjén hosszabbítás lesz, tán’ még tizenegyesek is. Tuti nem látjuk, amint a chelsea-sek megtapsolják az ellenfelet, pedig kíváncsi lennék, Mourinho betartja-e a szavát’ – mondta egy indexes…..
Nem tudjuk megállni, hogy egy kicsit ne röhögjünk megint a Győzike család tévés ámokfutásán. Persze a szépen koreografált ámokfutásról tudjuk, hogy nem is ámokfutás, hanem inkább ámokszökdelés, hogy a kamerák is követni tudják. Például a Salgótarjántól…..
comment:com Pénteki hírek 2007.04.27 08:07:02
Az MTV Movie Awardsot az idén az a Sarah Silverman fogja levezetni, akit nemrég mi is megénekeltünk a "fekete Istent az ágyból reggel kirúgós" videója miatt. Vicces a kishölgy, csak van aki nem veszi a humorát. Ahhoz képest, hogy az amerikaiak annyira vigyáznak arra, hogy…..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..
Jó rendben, ez tegnap éjjel már fent volt a neten, de hétfő esténként elvből nem olvasunk a monetáris tanácsról. Ráadásul a nyomtatott lapba is bekerült ma a cikk, persze ugyanazzal a változatlanul izgalmas, sokatmondó és figyelemfelkeltő címmel. Különféle következménye lehet…..