Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bvelvet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idd a kakaót, te impotens állat. Ez kell neked, nem a p*na. - ezekkel a szavakkal kínálta férjét reggelente egy ismerősöm szomszédja, amit a vékony falaknak köszönhetően az egész ház hallott. A luxuspanelről szóló bejegyzésünkhöz legtöbben arról kommenteztek, hogy mit is…..
bvelvet 2008.10.03 11:38:40
Első albérletem egyetemi éveim kezdetén VII. kerületi átlagos bérházban a falszomszédom, egyedül élő ötvenes nő rendszeresen egyedül hagyta a kutyáját, egész éjszaka keservesen nyüszített és ugatott, míg haza nem ért a gazdája. Valószínűleg ápolónő volt két napos váltásokban, mert se nappal se éjszaka nem tudtam tanulni, aludni a kutyától. Sosem értettem minek olyan embernek kutya, aki egyedül hagyja egész napra szerencsétlen állatot.
A lépcsőházunkban üresen állt egy önkormányzati szükséglakás...egy darabig. Mondanom sem kell, hogy kiket költöztettek be mellénk. A szemben lakó néni és családjával közös vasrácsos ajtónk volt a folyosón, ehhez csak nekünk volt kulcsunk. Viszont a folyosó végén volt egy WC amit ugyebár addig senki sem használt. A fent említett roma család meg ugye kénytelen volt igénybe venni a mellékhelyiséget... Azóta nem tudtuk a rácsot zárni, ami a kisebb baj volt, azonban ez egy igencsak népes család lehetett, mert reggel 6-tól 9-ig folyamatosan jártak a budira és csapkodták a vasrácsot. Rendszeresen hozzánk csengettek, mert kaputelefon a szükséglakásban persze nem volt, és kódot sem kaptak. Én meg a második alkalom után nem engedtem be őket, le is szoktak arról hogy felcsörgessenek. El nem tudom képzelni hány ember lakhatott abban a lakásban, de négy pici gyerek biztosan volt, emellett mindig találkoztam új arcokkal. Minimum három generáció lakott együtt.
Télen-nyáron, hóban, ködben, esőben mindig kint "száradtak" a ruháik...de legalább mostak:D

Kilenc hónapig bírtam ott, aztán májusban elköltöztem:)