Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gogobela

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön hozzánk a Costa, meg a Starbucks és mindenki odavan. Bizonyos szempontból én is, mert ezek jó helyek, meg jó a kávéjuk is, DE. Azért lássuk be, hogy a Starbucksban, meg a Costában az a jó, hogy ha turista vagy külföldön és iszonyatosan fáradt, bemész egy helyre ahol rendes…..
gogobela 2008.12.08 11:34:49
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
Először egy szép vers: Szombat este. Négy fal közé zárva. Te meg barátokkal mész a bálba. Másnak rázod a csípőd, a tested, Parfümtől illatosan, kifestve. Megjátszottad, nem is tudom hányszor, Én egyszer mernék menni: már vádolsz. Aztán hétfőn, mintha semmis…..
1. Rondákkal ne ismerkedjünk, teljesen felesleges. És szépekkel se. Mi megmondtuk.  A héten a képeket NAK blogjából lopom Üdv. Éppen egy új párkapcsolat építgetésébe szerettem volna belefogni, mikor a következő történt. Volt egy "kedves" évfolyamtársnőm az…..