Regisztráció Blogot indítok
Adatok
king55

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AMATŐR FOTÓZÁS Tanulmány 2009.12.27 18:43:00
Soha nem írtam blogot.Most szenvedek.Hogyan kell az oldalt összeállítani ,milyen képméret lehet stb.        Talán egyszerűbb fotózni mint írni róla.Itt porosodik a blogom már egy éve és nincs sok ötletem a folytatáshoz...
king55 2011.06.29 15:42:47
@Jungfrau:Igazán nagyon kedves vagy.Most nem tudok majd aludni,mert nem tudom kitalálni ki bujkál a Jungfrau név mögött.
Pedig szeretném látni a fotóidat,mert azt gondolom lenne mit néznem!
Igazad van lenne mit írnom sokszor elcsodálkozom amatőr körökben mennyi szakmai butaságot hordanak össze,megkeverve a kezdők és sokszor a haladók agyát is.Néha a tehetségesből is kihozzák a legrosszabb fotót is mert nem tudják mi a fotózás lényege.Fontosabb a jó hibátlan szerkesztés ,mint a szép tartalmas fotó.
Nos itt az első bejegyzésem... Már hosszú ideje érdekel a fotózás és a grafika, de mivel nem nagyon vagyok fotógén alkat, ezért ezt kikerülve mindig én fényképeztem a bulikon, meg a baráti összejöveteleken.:) Komolyabban fél éve foglalkozok a dologgal, sok könyvet és más…..
AMATŐR FOTÓZÁS Temető 2009.12.29 18:33:00
Eddig azt gondoltam a blogba csak írni kell,de itt rá kellett jönnöm némi programozási tudásra is szükség van.Szóval elég temetői a hangulatom ettől.Kicsi a képméret nem sikerülnek a próbálkozásaim .Több időt vesz igénybe mint amennyi van erre a célra. ..