Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modesty

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egeraaték nem csak tetőbe zuhant bálnát tudnak tervezni, hanem ilyen hogyishívjákot is. A Városháza Fórum egy olyan konferenciaközpontos zöld dolog lesz, a Városháza park, a tűzoltóság és a Merlin helyén, amiről egyelőre úgy tűnik a megrendelők sem tudják pontosan, hogy mi.…..
Mára egy vérbő lamúrral készültünk a kedves, négynapos szünetet tartó olvasóink számára. Céges megismerkedés, próbálkozás, és a lassú víz partot mos. Üdv mindenkinek! Van egy történetem amit szeretnék megosztani a lelkes olvasókkal! Elég szokványos de azért a végére…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
                Nincs mese, úgy tűnik sorozatunk második részében is egy negatív hős szerepel :)Ez a fajta Joker-ábrázolás már inkább áll közelebb a Heath Ledger-féle karakterhez, mnt a Jack…..
12 hónappal ezelôtt készítettem pár posztot, hogy milyen ne legyen egy férfi elsô levele. Felsoroltam pár elrettentô vagy nevetséges példát és megpróbáltam rámutatni, hogy miért gáz. Nem akartam és tudtam megváltani a világot, amit az is jelez, hogy a most készített csalogató…..