Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fandorine

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a…..
Karácsonyi epizód, tehát a sorozat nemes hagyományait követve a szokásosnál is nagyobb bunkóságra és aljasabb manipulációra kell számítani kedvenc dokinktól, mert Greg House már csak ilyen, így kíván boldog karácsonyt. Hangulatteremtés céljából azzal nyit, hogy kb. három…..
Nu, ott kezdjük az eheti giccses könnyadagot, hogy Alex Karev a liftben elkezdi csapni a szelet KisMeredith-nek, és ahogy elnézem Lexi párás tekintetét, benedvesedett a bugyi rendesen. Meredith és Shep annyira próbálnak egymással közömbösek lenni, hogy Cristina azonnal levágja az…..
hogyvolt House 4x07 - Ronda 2008.10.10 15:15:00
Egy epizódra a House dokumentumfilmmé alakul, mert az aktuális hetibeteg hoz magával egy forgatóstábot. Arról van szó, hogy betegünk egy súlyos testi deformitásban szenvedő 16 éves srác, -grafikusan fogalmazva úgy fest, mintha egy hatalmas krumpli nőtt volna rá a homlokára-, ezt…..
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..