Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giannoni

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
Képviselő Funky Zártkörű klub 2009.08.24 19:29:00
Kaptunk egy igen szórakoztató levelet, aminek ráadásul jelentős része minden bizonnyal igaz. Mielőtt azonban rátérnénk, szeretnénk három igazi csemegét megosztani nyári, szerencsésen politikamentes álmukból mostanában ébredező olvasóinkkal. Először is egy fantasztikus…..
Nézzük a dolgok napfényes oldalát. Fogjuk fel úgy, hogy Szilágyi János az abszurd műfajt csempészi a szórakoztatásba. Egy hatalmas, Galla Miklós alakú árnyékot látunk a műsor fölé magasodni. A Halló, itt vagyunk! legutolsó adásában észrevettünk ugyanis egy vicces…..
giannoni 2009.02.27 23:13:40
@the_virus_project: az persze rendben van, ami a Széles Gábor kezében van
Pilu Gazdagok és szépek 2009.02.22 11:11:00
 A „gazdagok és szépek” magyar interpretációjával alapvetően semmi probléma nincs, hiszen az embernek a bankszámláján szereplő nulláktól függetlenül is szíve joga néha összehányni a budit néhány tucat mojitotól bepöccenve. Azzal sincs baj, ha ezt hatszázezer…..
giannoni 2009.02.22 20:42:19
@gagauzz kalauzz: a Vikike sem mert elmenni, ugye! Nem baj, Stumf ott volt helyettesíteni.
A mai kedves meghíváson 1000 kisgyerek volt megvendégelve és volt egy remek műsor is. Ez már nem hír a sok fanyalgónak. A legtöbb fővárosban van évente egy ily rendezvény. Ha nem lenne Bp.-en Operabál, azért nem jutna több a seggmutogató gyenge magamutogatóknak.
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek!Pontosabban mindenkinek azt, amit szeretne, de így B-oldalasan sok jó lemezt és koncertet, de legalább is sok-sok emlékezetes zenei élményt!Általában tv nézés (nem DVD!) közben megzavarható vagyok különösebb botrány nélkül, ez alól két…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
Nagyon jó a Reakció Sólyom László köztársasági elnökkel készített interjúja – értelmes kérdésekre egyenes válaszok, jó ilyet olvasni. A Nagy-Magyarország matricák értelmetlensége, politikai vs kulturális nemzet és súlyos aggályok a gazdasági válság kezelése…..
comment:com Fiala lemondott 2008.11.07 17:10:00
Feladtuk. Továbbra sem értjük, hogy mi miért történik a Fejükre estek-ben, úgyhogy nem erőlködünk, hátradőlünk és élvezzük, ahogy Fiala hisztizik Afrika közepén, ő többet nem szól senkihez, Bódiék szarkeverők, nem szeretne velük egy levegőt szívni Afrikában,…..
Subba Képrejtvény 2008.11.07 14:00:00
Vajon milyen extrém környezetben található ez a kép? Sosem találnátok ki, klikkeljetek rá, hogy megtudjátok!  Aztán fejtsétek meg a történetet is hozzá, köszi! ..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
 Nyílt levél söpört végig a 168ora.hu-atv.hu tengelyen, hogy végül az MSZP honlapjának vezető helyén kössön ki. A címzett Bayer Zsolt publicista, a feladó a Demokratikus Hálózat elnöke, Galba-Deák Ádám. Bayer nem szorul különösebb bemutatásra, a Demokratikus…..
Egeraaték nem csak tetőbe zuhant bálnát tudnak tervezni, hanem ilyen hogyishívjákot is. A Városháza Fórum egy olyan konferenciaközpontos zöld dolog lesz, a Városháza park, a tűzoltóság és a Merlin helyén, amiről egyelőre úgy tűnik a megrendelők sem tudják pontosan, hogy mi.…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
 Bár tegnap mindenhol arról írtak, hogy az MDF frakciója Lengyel Zoltán csatlakozásával túlélte a válságot, a Házszabály alapján - mint ahogy azt Bummer többször is jelezte kommentjeiben, - ez közel sem ilyen egyértelmű. Könnyen lehet, hogy tegnap már nem is létezett az…..
Kettős Mérce Civil illúzió 2008.10.09 18:12:00
Végre-valahára végigolvastam a Tarka Magyar topic utózöngéit szerte a blogszférán, levelet is váltottam szervezővel, sőt szervezőkkel a témában, előtte és utána is. Magával a rendezvény céljával az elejétől fogva nem értettem egyet. Pontosabban fogalmazva; nem…..
SAJTÓKÖZLEMÉNY   Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a…..