Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vzl

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
Mandiner blog Kérés az SZDSZ-hez 2010.01.13 11:01:00
  Bár Dávid Ibolya nem oly rég még határozottan cáfolt egy lehetséges MDF-SZDSZ választási együttműködést, mégis furcsa pletykákat beszélnek mostanában. És látva, hogy az MDF-nek a magyar politika összes kacatját sikerül kiguberálnia, ez a fordulat már nem is lenne…..
artavenue 2009.04.22 18:32:00
 Képregény!  Az ArtAvenue közreműködésével és szereplésével készült képregény...
Mandiner blog Bolond-e Ön? 2009.03.31 11:01:00
Ne kerteljünk, közélet iránt érdeklődő ismerőseink és kommentelőink körében végzett megfigyeléseink szerint kis hazánkban egyre többen kezdenek megbolondulni. Talán Gyurcsány a hibás, talán a globális felmelegedés, talán a zsidó-etruszk összeesküvés, mindenesetre…..
vzl 2009.03.31 15:53:06
Nem volt ám olyan messze a comment.com a Torgyán hasonlattal a minap. Szerencsétlen párhuzam volt, de bizonyos értelemben megállja a helyét. Nenad Čanak végülis a szerb politikai élet Torgyánja lett azáltal, hogy beköltözött a Big Brother házba. Józsi főz. Ő meg beköltözik. Jó…..
  Nem akarok elhamarkodottan ítéletet mondani, mert olykor amúgy egész jó fej diktatórikusrelikvia-gyűjtők is akadnak (ott van például Lemmy). De azért az ember mindig kicsit távolságtartással kezeli az olyan személyeket, akik tömeggyilkos-fejjel díszítik a szobájukat.…..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Ilyenkor érezzük, hogy érdemes volt dolgozni. Kuncze Gábor reflektált múltkori posztunkra. Na jó, nem magától, hanem mert Kárász Róbert provokálta tegnap reggeli Mokkában. És végül is nem az egész bejegyzésre, csak az egyik bekezdésére. Meg végül is nem is mondott semmi…..
Nem kétséges, hogy imádjuk Reisz Andrást, akárhányszor ő mondja az időjárást, jókedvre derülünk, még akkor is, ha éppen mínusz tizenötöt vagy ónos esőt jósol.Amikor tavaly elindult első saját műsora, az Időjárók dobtunk egy szép hátast, mert kiderült, hogy nemcsak…..
A kérdésünk egyszerű: Melyik volt a legjobb képed amit 2008-ban lőttél?Ha már fent van Indafotón, add hozzá a bestof2008 címkét, ha még nincs fent, feltöltheted ide kattintva.Címkézzétek fel a fotóitokat és január 15-e után a legjobb képeket megmutatjuk az Index…..
Belsőség Gyilkos holttér 2009.01.02 01:34:52
  A német ADAC egy friss baleseti statisztikához kapcsolódó körképében az A-oszlopok vastagságát és a miattuk létrejövő holtterek veszélyességét vizsgálta. A legrosszabb típusok − a Mitsubishi Colt, a Fiat Idea és a BMW Z4 − szinte a fél utcát kitakarják. De…..
Akkor, ahogy a karácsonyi összeállításnál ígértük, ismét itt vannak a hét fotói. Hála a jó égnek egyre többen biggyesztitek oda a feltöltéskor az urbanista címkét a fotók mellé, így nekünk már a szajré felkutatásával sem kell foglalkoznunk, mikor összelopjuk a hét…..
vzl 2008.12.29 11:21:24
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett. Raikkönen a finn főváros, Helsinki…..
Lezárult az Indafotó történetének első komoly fotópályázata. Amikor belevágtunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire sikeres lesz! Július 15. és szeptember 15. között közel 8500 fotót neveztek az indafotósok a pályázatra összesen 5 kategóriában. Az 5 kategóriából 4 dedikáltan…..
vzl 2008.10.02 23:12:23