Regisztráció Blogot indítok
Adatok
END

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sanyi Blog Megnyitottunk 2008.09.15 14:58:00
Megnyílt a legjobb blog a világon. A legviccesebb. A legsanyisabb. Mire vársz? Tedd be könyvjelzőkhöz! Miért? Már elmondtam. Mert ez a legkirályabb blog.És holnap már jönnek is az infók, a hírek meg a hülyeségek.Mert én vagyok Sanyi! Milyen Sanyi? Király Sanyi!!!!!!!!!!!!!!!..
"Videós karrierem" egyik legnagyobb pillanata volt, amikor a fix.tv "Level Up" műsorban szerepelhettem, mivel rossz játékokról volt szó. Sajnos a saját feltöltésem youtube törléssel együtt eltűnt, de Fekete Zsombor szerkesztő is feltöltötte. Megnézhetitek itt, ki…..
END 2008.10.04 12:32:01
Már többször belinkeltem az Osi nevű kommentelő képeit , de szerintem most már igazán megér egy saját bejegyzést is. Szüntelenül készíti a képeket, amelyek rendkívül látványosak és fantáziadúsak.Különösen tetszik, hogy egy saját kis világot épített fel a videós…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..