Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arvydas von Mannerheim

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Arvydas von Mannerheim 2011.05.05 18:12:36
@Charlie Chan:
Az oktatói listát most nem végig nézve saját ötéves tapasztalataim alapján egyetértek veled. Olyan született balos tanárok osztották az ideológiai malasztot mint Bod Péter Ákos, Chikán Attila, Jeszenszky Géza és a baloldali gondolkodás felkent apostola: Lánczi András :)
Legó- és/vagy Guardian-buzik (szerencsés esetben az átfedés is tetten érhető) már biztos felfedezték maguknak Európa legzseniálisabb szerkesztőségének neologisztikus futball-interpretációját, de a legutóbbi darabot közkinccsé tesszük. Háthiszen azért, mert kevés viccesebb…..
Arvydas von Mannerheim 2010.06.29 16:20:45
A lemilblog szerkesztői lépést tartanak az idők szavával - hogy ezzel a kellemes képzavarral kezdjek. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kereslet-kínálat farkastörvényei lassan minden területre beteszik szőrös mancsukat - hogy a másodikkal folytassam. Formabontó módon egy kísérlet…..