Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playwithme

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
Egy kétségbeesett fiú levele, aki eddig csak idióta nőkkel találkozott: az egyik napjában hetvenkétszer hívta, a másik meg minden pénteken szakított, hogy legyen búcsúszex. Üdv!Alkalmi olvasó voltam mostanáig, először írok ide. Független fickó, 35 évesen. Szóval,…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..