Regisztráció Blogot indítok
Adatok
augusztino

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feri tanácsai A jó honlap 2012.05.09 16:08:00
A minap a szokásos kedd esti virsi-zöldbab menü közös elfogyasztása előtt, Jutkát és Matyit a konyhában hagyva, elvonultam egy kicsit a nagyszobába böngészni az Internetben, gondoltam kihasználom az időt, mielőtt el kell pakolni a gépet az ebédlőasztalról. Megdöbbentem milyen…..
Feri tanácsai Meló 2012.05.08 11:14:00
A tegnapiakra reflektálva még felhívám a figyelmet az első posztra, ugyanis a Windows 95-tel mára lehetővé vált már a jól fizető maszekolás. Ne keseredjetek hát el, kedves lélekben-gazdagréti barátaim: elő a dugipénzzel! Egyébként a szorgalom a mai napig nem hagyott alább,…..
Feri tanácsai Érettségi 2012.05.07 16:36:00
 Mint azt sokan tudjátok, a mai nap elindultak az érettségik. Ha valaki el lenne keseredve a munkaerőpiaci helyzet jelenlegi állától, bíztassa az, hogy az én időben sem volt jobb!..
Feri tanácsai Alkohol 2012.05.06 15:54:00
Kellemetlen dolog történt a minap... Egy kicsit felöntöttem a garatra és hát elhangoztak olyan dolgok, amiknek nem kellett volna elhangozniuk. Éppen ezért arra gondoltam, hogy ha már nem fáj a fejem, kicsit beszélhetnénk az alkohol okozta problémákról (hátha Matyi egyszer…..
Nos tehát. Szeretettel köszöntök mindenkit!Most, hogy Matyi végre ágyba került és az összes virslit és zöldbabot elpusztítottam, végre kezdetét veheti az érdemi munka. Akár hiszitek akár nem, az eltelt csaknem 20 évben ellestem magam is egy-két fogást a szerelőtől.Mivel tudom,…..
„(…) never apologize, at least not for what liberals want you to apologize for." (Ann Coulter) Kissé bizonytalanul nevezlek így benneteket, mert kételkedem abban, liberálisok vagytok-e egyáltalán. Ráadásul ismerek is néhány liberálist, akikkel noha nem értek egyet…..
augusztino 2011.10.24 10:20:56
leírtam ezt már máshova is, de ide is elfér:

egyrészt, nulladik lépésként elmondom, hogy a szóban forgó videót magam is borzalmas demagógnak tartom, ugyanakkor a tüntetés egyes céljaival egyetértek. másrészt, a véleményem, hogy ebben a kérdésben ugyanolyan demagóg módon érvelsz, mint ők.

-az iPodosok: elhiszem, hogy idegesít, mert szerinted hiteltelen. nyilván, ha nem nézünk tovább és úgy értékeljük, hogy ezek az ipodosok saját magukat aposztrofálják szegényekként, akkor valóban nevetséges. szerintem viszont egész addig szükség lesz rájuk, amíg a valódi szegények (akiknek problémáira így vagy úgy felhívják a figyelmet) képtelenek saját maguk megszervezni ugyanezt. vagy te el tudod képzelni, hogy a szabolcsi (vagy akár a budapesti) mélyszegények megszerveznek maguknak egy ilyet? eventet gyártanak a facebookon, hd videót forgatnak és buszt bérelnek a fővárosba azért, hogy számodra hiteles legyen az ügyük? te tényleg nem gondolod, hogy bizonyos ügyeket azoknak is képviselnie kell akiket közvetlenül nem érint?

-az Állam: igenis vannak olyan dolgok, amiket ez a vezetés rosszul csinál. hozzáteszem, hogy ez a kijelentés objektív módon értelmezendő, ez teljesen független attól, hogy mit gondolunk az előzőekről. és bármennyire is nem tetszik, az államnak igenis vannak feladatai, ha úgy tetszik "problémamegoldási kötelezettségei" az emberek felé. már az eltelt másfél év alatt is lehetett volna sokmindent jobban csinálni (arról nem is beszélve, hogy még a rossz döntéseket is rettenetes arrogáns kommunikáció övezte). ez ellen tiltakozni szerintem legitim.

-"Az igazság az, hogy senki sem kért meg titeket arra, hogy mindannyiunk szellemi-erkölcsi gyámjai legyetek, ti mégis kijelöltétek magatokat e szerepre, firkászként, elemzőként, szakértőként." én (akit vszeg a "liberálisok" közé sorolnál, bár talán azok közt a normálisakhoz) azokat a dolgokat, amelyeket a napokban olvastam, mind véleményként dolgoztam fel. ilyen módon, mondhatnánk erre az írásra ugyanezt: senki nem kérte, hogy eldöntsd mi a helyes és mi nem. a tiéd ugyanúgy egy vélemény, amit a normális emberek elolvasnak és értékelnek, adott esetben reagálnak rá. én kívánom, hogy tehetssék ezt örökké, ahogyan te is értékelhesd az övéket!

végül pedig a párbeszédről: bár tudom, hogy ezt nem jó hallani, illetve ennek is megvan a maga oka, de lealacsonyodásból ebben az írásban is van bőven. talán érdemes lenne elgondolkodni ennek csiszolásán, feltéve, hogy valóban akarsz egyáltalán párbeszédet. bár őszintén szólva ezt a tézis idézet alapján nehezen tudom elképzelni.

üdv,
k
Az RTL Klub reggeli műsorában feltűnt egy zenekar, nevezzük mondjuk Rubiconnak őket, ők is így vannak ezzel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vajon mennyi pénzébe került ennek az elbaszott Edda-klónnak az, hogy a legnézettebb reggeli tévéműsorban három csodálatos…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
augusztino 2010.05.24 13:14:16
@Dixi.: az országúti bringák kerekeit 8-9 barra kell fújni
nekem is hihetlen volt az autós 2-3-al szemben, de tényleg így van
A szezon egyik legviccesebb leleplezése: a DIGI nem számított arra, hogy ennyire népszerű lesz az internetszolgáltatása, ezért akkora (úgy értem, olyan kicsi) elosztó aljzatokat szereltek föl, ki tudja hány lépcsőházban, hogy a switch-nek nevezett alkatrészek néhol már beteltek.…..
Közeleg a karácsony, a szeretet és mint alant kiderül, a szakítás ünnepe. A jó ajándék fontos.   A kép illusztráció és innen loptuk Bla- bla- bla és már ettől is rövidebb a szöveg:)   Pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor történet az eset és nem is…..
augusztino 2008.12.14 12:04:22
Alkohol Vége :( 2008.11.27 18:13:21
Sajnálom, de az utolsó bejegyzés után, úgy beittam, hogy nem emlékszem a mennyiségre, és így már nem érzem hitelesnek magamt, és ezálltal a blogot se. Sajnálom.Köszönöm mindenkinek aki támogatott!Isten veletek!..
augusztino 2008.11.30 15:11:56
:(
Alkohol Hétfő 08.10.20. 2008.10.20 00:00:00
:(..
augusztino 2008.10.21 13:45:04
Alkohol Vasárnap 08.10.12. 2008.10.12 00:00:00
1 sör+ beszívva 3 sör..
Alkohol Szerda 08.10.01 2008.10.01 00:00:00
7 sör2 hubi1 jéger       ..
augusztino 2008.10.02 16:34:18