Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G2

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elérhetetlen már a Francia Riviéra a fapados turista számára, s egy különösen jól választott időponttal még a tutibbnál is tutibb látványban lehet részünk. A táj töpec, minden nagyon rendezett, májusban pedig bele lehet lesni például a monacói F1-es nagydíj készülődéseibe is. A hercegség persze…..
Jól meg is csinálta a bajt Szombathelyen ..
G2 2015.01.05 16:51:41
@sulcus:
Há' az áútó hibájá biztos úr, há' előjött az álulkormányzottság.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Házasulandók! Leendő gyermekeitek biztonsága érdekében még ma hagyjatok fel azzal az ostoba és szükségtelen szokással, hogy felveszitek egymás nevét! Nem viccelünk, a jövőnk lehet a tét!     Korunk Magyarországán lehetetlen úgy betérni egy…..
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
Vigyázat, spoilerveszély! A spoilerező Comment:com elleni hétfői kirohanás semmi sem volt ahhoz a gyűlöletcunamihoz képest, amit a fanatikus Family Guy-rajongók zúdítottak Seth MacFarlane és Fox stúdió nyakába. Az ok nyilvánvaló: a Life of Brian című epizódban meghalt a…..
G2 2013.11.26 20:42:07
@sixx: Büdös tahó. Munkaköri előírás ez nálatok?
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..