Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Husy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
Husy 2010.04.26 20:48:50
Nekem is volt ügyem a g*ci tigázzal.

Amikor átirattam az órát mondtam, hogy nyekereg erre a szerelő, örüljek, legalább kevesebbet mér. mondom jolvan ha te leszarod akkor én is.
teltek az évek fizetgetem a számlát, majd jönnek, hogyőakkormost órát cserélnek, mert lejár a hitelesítési éve és akkro nekik azt köll.
jolvan mondja kis feleségem, cseréld ha erre állfel.... (2 gyerekkel otthon az egyik alig múlt egy éves) mikor leszedték közlik, hogy ez meg van piszkálva és akkor most eljárás meg órasztszedés meg bírság leszen, de ne aggódjunk írjunk le mindent ide az átvevős papírra és akkor majd jól nem lesz semmi.
jolvan. telik az idő a számláló csak pörög, jön a levél hogy menyünk tuggyamáraizé hova ott majd szakértő megállapítja amit meg kell, vagy ott vagyunk vagy nem ő ront bont.
eljő a nagy nap, kocsiba be gyerekekkel meg minden leautózás, sorszám majd ácsorgás a gyártelep udvaron, hogy jól érezd magad, mert ugye egy szaros bűnöző vagy! sorra kerülönk, a csávó ránéz hohohó, ez meg van piszkálva ezkérem fogaskerékcserés. mondom, hogy így vettem át az órát amikor a szerelők átadták amikor a névátírás megvolt.
megfényképezi, megfúrja lehajtja a számlálót, előtte egy "hiteles" órával megméri, hogy kb 70%-ot mér az óra, majd kiemel egy fogaskereket és mondja hogy ez a hibás darab. modnom én nem látok ezen semmi különöset. erre ő a szakember én egy rohadt csaló vagyok és jegyzőkönyv majd megy a ködbércsekk. viszlát.
kaptam egy 400.000 számlát amiben volt mérőóra, mert megrongáltam volt kötbér meg volt mért és kbvalós fogyasztási különbözet. írtam én levelet az apámf@szának is minden hivatal nagyívben szart az ügyemre, a tigáz meg csak kopogtatta a postaládámat, hogy ők már melegítik a traktort (jelentem január volt) hogy kiássák a gázcsövet és levágnak hamár nem engedtem be őket órátlevenni. sz@rtak arra, hogy a két gyerekkel mi lesz velünk ha nem lesz fűtés melegvíz kit érdekel én egy bűnöző vagyok aki lopott a szent tigáztól! addigra minden hivatal aszonta, hogy ezekkel nem érdemes, mert nem lehet nyerni velük szemben. így kölcsönt vettem fel és kifizettem a őket, de tételesen utaltamát, hogy legyen mit mazsolázni és legalább dolgozzanak vele.
mostmár hogy független vagyok tőlük, majd valami bosszút kitalálok hogy kb legyen nekik félmisi káruk valahogy.
én kérek elnézést.
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
  A magyar panelfelújítási program egyre inkább kezd egy tragikomikus kabaréra hasonlítani. A lakóközösségeket eddig is nehezen lehetett rávenni a beruházásra, de a három halálos áldozatot követelő miskolci tűz óta már nemcsak a pénztárcájukat, hanem a testi épségüket…..