Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajusz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ufók a Nap-Keltében 2007.03.07 19:44:00
Uhh, a nap legviccesebb vitájára bukkantunk a mai Nap-Keltében. Süketek párbeszéde, két ufó szócsatája, egy kétségbeesett műsorvezető, és amit még akarunk. 14 kemény perc, ráadásul bunkó módon a végére is hagytak poénokat. A videó megtekinthető itt...
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
Bajusz 2007.01.25 13:11:17
Szerintem még egy oldalról érdemes lenne körbe járni ezt a legalizációs témát. Ugyanis összességében az ellen-érveknek az volt a lényege hogy a társadalom érdeke az, hogy törvénnyel legyen tiltva a fű, vagy más könnyű drog fogyasztása, mert így kevesseben használják. Na, de hallott már valaki olyat hogy "én nem szívok mert tiltja a törvény és nem akarok börtönbe kerülni". Mert én még nem. Pedig a társaságomban sokan szoktak, - ki ritkábban, ki gyakrabban - füvezni, és sokan egy általán nem, de ez még sosem volt érv. Szerintem pont a társadalom érdeke lenne legalizálni, és azon belül is leginkább azoknak az adófizetőké, akik nem fogyasztók. Mert: Már most is aki akar füvezni az tud. Hozzájutni persze kicsit nehezebb mintha a közértbe is lehetne kapni, de pár telefon a havernek/dílernek, egy kis utazás a találka helyre és már meg is van. Csak közben vékonyabb lett grammonként 2500Ft-val, miközben a fekete piac/maffia/alvilág, stb., pont ennyivel lett gazdagabb. Ha legális lenne és törvényes keretek között lehetne árulni, akkor meg is lehetne adóztatni, és a befolyt adókból aztán lehetne autopályát építeni, a skrizófémmá vált drogosok ellátását fizetni(amit persze így is úgy is kell), vagy más hasznos/szükséges dolgot finanszírozni. És így nem a bűnözők építetnének még néhány villát meg vennék pár új fekete mercédeszt. És ez leginkább a társadalomnak lenne jó, és a "tiszta" adófizetőknek. A drog fogyasztónak alig, hiszen az ára valószínűleg alig csökkene, max valamivel könnyebb lenne hozzájutni.