Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GSP

68 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljott ez a nap is. Tualjdonkeppen ezert koltoztem ki Angliaba. Telthazas Muse koncert 13 ezer orjongo brit rajongoval, akik nem csak bamban neznek ki a fejukbol, hogy mit csinal ez a harom hulye a szinpadon es nem kell lezarni a fel BS-t, hogy telthaz hangulata legyen a koncertnek.Egesz nap (het)…..
Kalandozások Albionban Teltház 2009.11.12 09:27:22
Ha kisvárosi életünk önmagában még nem is elég vonzó, egy londoni NFL mérkőzéssel már határozottan nő a népszerűségünk. Meghívtuk hát a Patriots-ot játszani, és már érkeztek is vendégeink a hosszú hétévégére.  Különböző sztenderd szolgáltatásaink közül a…..
Kalandozások Albionban Dél-Wales 2009.11.09 09:59:00
Sok jót hallottunk már dél-Walesről, így némi vívódás után lemondtunk egy újabb cornwalli hétvégéről és nyugat felé vettük az irányt. Nem tudtuk, hogy pontosan hova megyünk, de reméltük, hogy a végén valami szép környéken fogunk kilyukadni. Hosszas kanyargás után a…..
Kalandozások Albionban Buli volt 2009.11.05 14:34:47
A többire nem emlékszem.....
Újabb régi adósságomat törlesztem és néhány sűrű hét után végre jelentkezem. Most, hogy már látjuk angliai kalandunk végét igyekszünk a közelben lévő, de mindeddig kimaradt látványosságokat gyorsan bepótolni. Rengeteg kifogástalan állapotban megőrzött kastély van…..
Megpróbálom visszafogni magam, de már most szólok, hogy nem fog sikerülni. Igazi magyar szurkolóként sokszorosára értékelem a hihetetlen sikert, mint amennyit valójában jelent futballunk számára. Figyelmen kívül hagyom, hogy a válogatott sikereitől a magyar labdarúgás alapvető…..
Kalandozások Albionban Fenykepek 2009.09.27 11:19:42
Regi adossagom torlesztve, a jobb oldalon talalhatoak a fenykepek Barcelonarol es a "Fenykepek" link is javitva, igy arra rakkattintva meg tobb vizualis elmeny erhet...
Azt hiszem meséltem már Michael McIntyre-ról, mint az angol stand-up comedy legújabb csillagáról. Akkor még csak a tv-ben láttuk ezt a végsőkig infantilis figurát, de hétfőn sikerült elkapnunk őt élőben is, angol turnéja első állomásán, Cardiffban. Simán…..
A térdemnek már megint elege lett abból, hogy állandóan focizom, igy azt mondta, hogy pár napig polcoljam fel otthon. Na, nem mintha az irodában amúgy veszélyességi pótlék járna, amiért a 8 óra Index/blog olvasást időről-időre meg kell szakítanom, hogy ebédeljek,…..
Rengeteg kep ket fenykepezogepbolmindenkinek,festekszoroknak,epiteszeknek,es dekoratoroknek..
Viszlat nap, viszlat homok, viszlat szinek, viszlat meleg, viszlat tenger, viszlat kek eg, viszlat palmafak, viszlat szep lanyok, viszlat rovidnadragpolo, es viszlat piknik este a parton...Hello hideg, hello eso, hello kod, hello felhok, hello szurke, hello munka, hello futes, hello iroda, hello…..
Ma esovel keltunk, ugyhogy meg aludtunk egy orat. Aztan mar csak felhok voltak, igy megintcsak nem a strand volt az elso.Casa Batllo az amelyiknek nincsen egyenes vonala es nem a Casa Mila, ahogy azt tegnapelott irtam, igy mea culpa. Es valoban a padlon kivul nem sok egyenes talalhato itt. 100 eve…..
Ma sem jott ossze, hogy strandon kezdjunk es utana varos. A szurke felhok nagy urak es mi behodoltunk nekik, de azert 5 percenkent kemleltuk az eget ugrasra keszen az eslo napsugarakert. Igy nem maradt mas, mint korulnezni olyan helyeken ahol meg nem voltunk.Peldaul a katedralis, mely az eddig…..
Ma ugy gondoltuk, hogy eleg az eroltett menetbol es fel nap strand fel nap varos legyen a program. Aham, ahogy azt elkepzeltuk... Sziasztok felhok, viszlat strand, hello Gaudi. Casa Amatler, Casa Batllo az alarc szeru erkelyeivel (ide meg visszaterunk majd valamelyik este, hogy kivilagitva is…..
Borkemenyedes, vizholyag, valamint dupla comb es vadliizom garantalt a mai nap utan, ugyanis szarra jartuk a labunkat. Pedig csak Montjuic volt a tema, am mivel ez egy domb/hegy es mi a helyi bkv-t nem hasznaltuk (a nap vegeig), raadsul 30 fok van arntekban... szoval el lehet kepzelni.A fenevadat a…..
Szarul aludtunk, de legalabb sokaig. Viszont elinteztuk, hogy hetfotol egy belso szobaban lehessunk, igy mar csak ket napot kell nemalvassal kibirni. A mai napi program a La Ramblas es kornyeke, valamint a kikoto  volt. Aztan a nap vegen meg megmartottuk labunkat a Foldkozi-tengerben es…..
Ugy kezdodott, hogy a gepunk kesett masfel orat, igy pont ennyivel toltottunk tobbet a hideg esos Bristolban, mint kellett volna. Aztan a gep leszallt Barcelonaban es amint kileptunk a testbol egybol hogutat is kaptunk a 30 foktol. Elszoktunk a nyartol na.Szallodank rendben van, bar egy ketszer ket…..
a röhögéstől. Megint idegen tollakkal ékeskednék. House rajongóknak sok szeretettel! (Sajnos az elsőhöz kell egy kis angol.) ..
Kalandozások Albionban -20 2009.08.18 19:23:00
ja es mielott elfelejtenem (nem fogom), tegnap este megrugtam eletem goljat, azt hiszem. Valami ilyesmi volt mint a lenti videon, csak 20 osztallyal lejjebb... ..
GSP 2009.08.26 10:58:38
Ujabb hetvege, ujabb program. Sari szulinapi roadshowja utolso allomasakent a walesi vizesesek es a U(vilagbeke)2 vartak rank vasarnap. Mar regen szerettuk volna mi is megcsodalni a Breacon Nemzeti Parkot, ahol Nagy Britanniaban a legnagyobb az egy negyzetkilometerre juto vizesesek szama. Ott…..
(Na vajon ki lehet az...)Cornwall-t mindig nagyon várjuk és valami érthetetlen okból mindig szerencsénk van az időjárással. Péntek délután vágtunk neki, hogy már Cornwallból nézhessük a naplementét. Persze akárcsak a BAH csomópontnál nyári péntek délutánokon, mi is elég…..
Kalandozások Albionban Oasis 2009.06.15 19:09:00
Sosem voltam nagy Oasis rajongo, de gondoltam, ha mar itt jatszanak a kornyeken megsem hagyhatom ki a brit-pop egyik elo legendait. Cardiffi Millenium Stadion, 90 ezer ember, annyira rossz nem lehet. Miutan a 30 merfoldet (Bristol-Cardiff) ket es fel ora alatt sikerult megtenni, az elozenekarokrol…..
Szuletesnapi ajandekkent (nekem) a hetvegen atruccantunk Dublinba. Az egy kulon elmeny, hogy amint felszall a gep mar a leszallashoz kell keszulodni, de az egy masik poszt lesz talan egyszer.Szoval gondoltuk elnezunk a hires-hirhedt ir fovarosba es uton odafele azon tanakodtunk, hogy vajon a masfel…..
Valamelyik nap felhivott egy fejvadasz, ugyanis mostanaban jelentkezgetek jobbra balra fel s ala az orszagban, de most nem ez a lenyeg. Szoval valakinek megtetszett az en kis eddigi professzionalis eletem es gondolta tovabbkuldi egyik partnerenek aki pont ilyen embert keres, de elotte elbeszelgetne…..
Kalandozások Albionban Rockstar 2009.06.09 11:42:00
Szuletesnapom alkalmabol megleptem magam egy Squier Affinity elektromos gitarral, amivel jott egy Fender erosito is. Most mar semmi nem ment meg a rockstarsagtol! :)A Roulette a System of a Down-tol mar megy.....