Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prad Bitt (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is köszönöm a technikai jellegű segítséget, szembesültem már ezzel a lehetőséggel, de be kell vallanom, hogy kezd izgalmassá válni ez a vita, mert egyre inkább próbálok úgy fogalmazni, hogy NE legyen félreérthető, de úgy tűnik, nem nagy sikerrel…..
Prad Bitt (törölt) 2008.12.13 13:54:39
Prad Bitt (törölt) 2008.12.16 00:58:34
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Prad Bitt (törölt) 2008.12.04 09:29:54
Új szabály: soha, DE SOHA ne engedd, hogy szexképeket készítsenek rólad. Kedves Szakítósok!   Lévén, hogy vad lánykorom baklövései a mai napig ellaposodni látszó baráti iszogatások kedvcsináló anekdotáiként szolgálnak, gondoltam, megosztok veletek néhány sztorit.…..
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
Prad Bitt (törölt) 2008.12.02 19:34:59
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..