Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikerapuka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lifx a neve annak a körtének, ami az okos otthonához is tud csatlakozni, vagy akár egy kiépített rendszer nélkül is tökéletesen vezérelhető. Csatlakozik a Wi-Fi-hez, és a szivárvány minden színében pompázik. A Lifx egy igazi „plug & play” eszköz. Csak be kell csavarni a megfelelő foglalatba, és…..
Hát szóval, macskás. Point-n-click. És az a csapat csinálta, aki a Reemus-t és a Visitor-t is... Engem elbűvölt, na. A Wentworth-ben egyszerű feladványok (oké, a három ág megszerzése már nem annyira egyértelmű, de a többi teljesen adja magát), nem túl idegesítően csengő-bongó…..
Minden új Rock Band (és Guitar Hero) verzió elmozdul abba az irányba, hogy ne csak úgy csináljunk, mintha zenélnénk. Kezdődött az egész a dobbal, majd folytatódott a billentyűzettel és a húros gitárral. Ha így megy tovább, nem elképzelhetetlen a videóhoz hasonló játék (de…..
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..