Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tfsello

47 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M. Night Shyamalan filmes pályafutása parádésan kezdődött a Hatodik érzékkel. A folytatásban pedig nem engedett a profizmusból. A sebezhetetlen legalább annyira jó lett, ha nem jobb, mint első filmes produktuma.  A filmről a Horror-Filmek.hu oldalán találsz kritikát.      ..
A film, amit látnod kell. Egy remekbe szabott történet, amelynek egy bestseller képezte az alapját. Kritikánkban az írásra és magára a filmre is igyekeztünk kitérni. Minden továbbit a Horror-Filmek.hu oldalon találsz...
Tales from the blog Everest (2015) 2016.10.13 18:43:00
Igaz történet, ami ugyan nem horrort, de talán pont ettől még ijesztőbb, mint néhány kifejezetten annak szánt történet. Az Everest című filmről és sok másik alkotásról a Horror-Filmek.hu oldalon találsz kritikát...
    A zátony című filmet tulajdonképpen véletlenül néztem meg, ugyanis nem a 2010-es alkotás, hanem az új, 2016-os volt a célpontom. A végén jöttem rá, hogy ez nem az, de ha már megnéztem, írnék róla. Azzal kezdeném, ha valaki szereti a cápás, illetve katasztrófa filmeket, akkor olyan nagyot…..
Három Oscar-díjat nyert a film. Nem hiába. Leonardo DiCaprio és Tom Hardy is nagyot futnak A visszatérőben. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
A disturbia egy mesteri szójáték eredménye: a disturb (zavarni) és suburb, vagyis tulajdonképpen külváros mixeléséből ered. A jelentését talán így lehetne legjobban magyarra lefordítani: koránt sem zavartalan kisváros. Meglepődve konstatáltam, hogy erről a filmről még senki…..
Gaspar Noe filmje egészen különleges alkotás. Brutális és pont emiatt nem lehet eldönteni, hogy ezt látni kell vagy érdemes inkább megtiltani a nézését. Hogy mit gondolunk mi? Az kiderül a Horror-Filmek.hu-n található kritikánkból...
A Tales from the Blog szerkesztősége ezekkel a vidám képekkel (plusz egy vicces videóval) kíván minden olvasójának kellemes húsvéti ünnepeket!       ..
Szenzációs, lebilincselő, fantasztikus – csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Unalmamban beírtam Googleba, hogy legjobb sorozatok, és a The Killing, valahogy mindig ott volt a legkiválóbb szériák között, így nem volt kérdéses, hogy megnézem. Nem hazudok, ha azt mondom,…..
Tulajdonképpen véletlenül akadtam erre a filmre, pedig elég sok követ megforgattam azért, hogy rátaláljak, ugyanis volt olyan ismerősöm, aki nagyon ajánlotta, csak épp a címét nem tudta. Végül rátaláltam (fent van HD minőségben youtube-on, magyar szinkronnal), és megnéztem. A…..
Danialves kritikája itt olvasható. Ha egy szuperhős letaszíttatik, akkor annak fel is kell emelkednie, hogy helyre álljon a világ rendje. Minden idők legjobb Batman - filmje ott ért véget, hogy a sötét lovag önkéntes száműzetésbe vonult, de hát tudtuk, hogy ez nem maradhat így, a…..
Az Éjjeli féreg című filmről nem igazán tudtam egészen addig, amíg mindenhol nem azt olvastam, hogy a 2014-es év egyik legjobb filmje, és Jake Gyllenhaal (akinek nevét a mai napig nem tudom, hogy kell kiejteni) ismét szenzációsat alakít. Nem titkoltan a pozitív ajánlások miatt…..
tfsello 2015.02.11 18:54:59
Az Amerikai pszichó megtekintését követően döntöttem anno úgy, hogy na, mostantól Christian Bale a kedvenc színészem. Ott még szinte ismeretlenül hengerelt le, azóta szerencsére kiderült, hogy nem csak én rajongok érte, hanem a szakma is. Amikor meghallottam, hogy egy spanyol…..
A skandináv irodalom mellé mostanában az északi filmek is kezdenek felnőni minőségben, és ennek az egyik legjobb példája a 2014-es Az eltűnés sorrendjében című produkció. A filmről sok jót olvastam, ezért is néztem meg, de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ilyen…..
Gillian Flynn, Holtodiglan című regénye 2012 egyik legnagyobb sikere volt; egyrészt az év thrillerévé választották, másrészt több millió példányt adtak el belőle világszerte. Nem volt nagy meglepetés, hogy két évvel a könyv megjelenése után elkészült a filmadaptáció is. A…..
A hírhedt stanfordi börtönkísérlet történetét sokan ismerik, és nem véletlenül többször is filmötlet alapjául szolgált. Először a németek dolgozták fel, Das Experiment címen. Az amerikai változatra egészen 2010-ig kellett várni; úgy gondolom, megérte. 1971-ben a Stanford…..
tfsello 2014.11.07 19:13:29
tfsello 2014.11.06 18:26:33
SA tetovált lány című könyv elég zseniálisnak nevezhető. A belőle készült északi feldolgozás sem rossz, azonban érdekes módon az amerikai remake sokkal jobb lett. Nem hiába, David Fincher nagyon érti a szakmáját. A filmről a Horror-Filmek.hu-n értekeztünk bővebben.  ..
A paraszkevidekatriafóbia egy morbid, irracionális félelem a 13-ára eső pénteki napoktól. Az elnevezés Dr, Donald Dosssey-től származik, aki az irracionális félelmek kezelésének szakértője. Azt állítja, hogy akinek sikerül kimondania a szót, az meggyógyul. A…..
Összegyűjtöttünk egy csokorra való mókás az alienekhez köthető képet. Jó szórakozást hozzájuk!  Ennek a képnek még nincs címe "Idegenek" egymás között  Épp ezt csinálod most :) Szép is a szeretet Udvarias alien No comment :) Egy másik…..
Tales from the blog Enemy (2013) 2014.05.29 18:22:10
Dennis Villeneuve legújabb filmje hozza a direktortól megszokott színvonalat. Kiváló rendezés, izgalmas történet, amely talán nem lesz mindenkinek a szíve csücske, de ha bírtad a direktor korábbi filmjeit, akkor ez sem fog csalódást okozni. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk.  ..
Enemy Dennis Vlleneuve alkotásában egy egyetemi professzor fedezi fel saját hasonmását egy színész képében, az igazi izgalmak és rejtélyek viszont csak a vele való találkozása után kezdődnek. Talán még előre sem túlzás kijelentenem, hogy ez a film lesz az év legnagyobb…..
tfsello 2014.05.25 20:35:28
A Tudom, mit tettél tavaly nyáron sikere után a készítők úgy gondolták, azonnal leforgatják a második részt, a még inkább kacifántos nevű Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron-t. A végeredmény nem lett olyan jó, mint az első rész, de ez a hollywoodi filmek nagy…..
 Vicces Aliens videó a tovább mögött, az arra fogékonyaknak. ..
Giger nevét szerintem méltatlanul kevesen ismerik, ezért a cikkben megkísérlem bemutatni életét és munkásságát. Hans Rudolf Giger 1940. február 5-én látta meg a napvilágot, a svájci Churban. Édesapja gyógyszerész volt, és szerette volna, ha fia, a kis Giger a nyomdokaiba lépne,…..
tfsello 2014.05.18 16:11:05
@Terror Dzsoni: jogos, köszönöm!
"orosz (ukrán) zsidó származású chilei-mexikói filmrendező, producer, színész, zeneszerző" minden csak nem amerikai :)
A mozi címe kicsit kacifántosra sikeredett, de maga film nem rossz.  Ezt a filmet a Sikoly idejében mutatták be, ekkoriban tinihorror őrület volt, ebben a kategóriában rengeteg alkotás készült, ilyen-olyan minőségben. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron a még abszolút…..