Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jewellery

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen Mark Izatt, a Vertu egyik igazgatója (és mellesleg a Burzsuj Facebook fanja) azt mondta nekünk, hogy egy luxusmobilnak nem feltétlenül kell érintőképernyős okostelefonnak lenni. Egy burzsuj szerinte ugyanis azt csak telefonálásra használja, hiszen minden másra ott…..
jewellery 2011.07.08 12:54:17
@Warren Buffett: Egyetértünk abban, hogy a "prémium" kategóriára is vonatkoztathatóak, amit a luxusról leírtam.

Nem értünk abban egyet - ha jól értelmezem a szavaidat -,hogy a prémium és a luxus között CSAK a megfoghatatlan MÁRKANÉV a külünbözet. Véleményem szerint a márkanév elsősorban biztosítékot ad a vevő számára a fentiekre valamint a megbízhatóságra, a vásárlás utáni gondoskodásra, valamint az exkluzivitásra (nem mindenkinek van ilyen) stb. nem kizárólag státusz szimbólum a jelentősége, bár, hogy ez is beletartozik azt nem kivánom tagadni egy csöppet sem.
jewellery 2011.07.08 12:59:27
@President Baltar: Nem vagyok technikai guru, ezért a specifikáció vitába nem megyek bele. Nyilván az egyszerre futó app-ok mennnyisége és milyensége is befolyásolja a hardver igényt, a célközönség felhasználói szokásairól pedig szerintem egyikönk sem tud sokat. Énnekem BB Torch-om és egy androidos telefonom is, és úgy gondolom, hogy az
"ezek bizony nyomába sem érnek egy BB, iPhone vagy Windows Phone..." kezdetű mondatod egy picit elhamarkodott volt. Várjuk meg,hogy megérkezzenek a készülékek Budapestre, és akkor majd meglátjuk...
Ha maga az órakészítés nem is feltétlenül Svájcból ered, hazájának azonban mindenféleképpen az alpesi országot tekinthetjük. Közismert, hogy az ország ma többnyelvű, és természetesen a múltban is az volt, az egyes népcsoportok (ha egyáltalán lehet még erről beszélni)…..