Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prckr

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 2-3 évben rengeteget fejlődött az elektromos gördeszkák piaca, mind minőségben, mind kínálatban. Kialakultak a kategóriák, a felszereltségek, alaptípusok, a vásárlók könnyen összehasonlíthatják a különböző gyártók termékeit és van már tapasztalat a hosszú távú ügyféltámogatással…..
A zsúfolt központok áruellátása minden nagyvárosban egyre komolyabb problémát jelent, de ennek kiküszöbölésére a most Rómában bevezetett koncepció akár más európai városok számára is megoldást nyújthat. A városi áruáramlatok a teljes forgalomhoz képesti 10-15%-os…..
Fél évszázad legnagyobb műemléki felújítása. A Várkert Bazár volt a főpróba, most pedig kezdődhet az előadás. Sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni. Ezekkel a nagy szavakkal látott neki a kormány a budai Várnegyed átszabásának. A miniszterelnöki ábránd megvalósítása, miszerint…..
prckr 2016.10.14 18:53:49
Hogy melyik városban van a legtöbb teherbringa a világon? Egyértelműen Rioban. Még az Európán belül talán legfejlettebb bringás kultúrával rendelkező, közel 40 ezer teherbiciklit tekerő koppenhágaiak is tanulhatnának a 6 milliós lélekszámú Rio de Janeirotól. Brazília…..
Az alábbi írás egy tavalyi kirándulás látnivalóit foglalja össze. Az oda-vissza 2600 km-es túrát még 2013-ban tettük meg az éves hollandiai teherbicikli-találkozóra. Az esemény olyan jól sikerült, hogy idén is megrendezik, úgyhogy tavasszal megint ott a helyünk az immár 2…..
Indulása óta követjük és szurkolunk a Cyclechic blognak, hogy elérje célját és a mindennapi közlekedés dokumentálásával egyre népszerűbbé tegye a kerékpározást a Budapesten lakók és bármilyen magyar olvasó számára. A projekt egyértelműen sikeres lett: évről évre egyre…..
A hír még nagyon friss, részleteket nem tudunk, de a Tilos Rádió műsorszolgáltatási jogosultságát újabb öt évvel meghosszabbították. Az ORTT 5-4 arányban döntött a Tilos javára.A Tilos már egyszer megpróbálta meghosszabbítani jövőre lejáró koncessziós szerződését, de…..