Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huzatopad

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosódióval kapcsolatban találkoztam Vele, a Szkeptikussal. Mosódió? Először is nem létezik. De ha mégis, akkor az nem az. De főleg nem működik. Próbáltad? Nem! Honnan tudod? Tudom és kész. Azt is tudjuk, a föld körül forog a nap.Szerintem mindenki találkozott már olyannal, aki…..
Nem elég ám csak úgy "mosódiót venni"! Sok véleményt hallok arról, hogy melyik a "legjobb". Segítek áttekinteni, hogy milyen változatok léteznek.A Sapindus Trifoliatus, ő a család kicsi tagja és kb. annyit is ér a közreműködése, mintha a 4 éves kisfiad…..
 Összegyűjtöttem neked néhány oldalt, amelyek a mosódió héjjal való tisztítást népszerűsítik.  Nem csak abban segítenek eligazodni, hol jutsz hozzá a legjobb áron a mosódió héjhoz, hanem a mosódió felhasználási lehetőségeit és további organikus…..
A mosódió nem csak egy jámbor, kezes jószág, hanem egy olyan biológiai fegyver, amely irdatlan rombolást tud végbevinni, mint kiderült. A levéltetvek körében. Pusztulás, halál és dögvész jár a nyomában, a tíz csapás semmi ehhez képest. A múmia átka kedves ráolvasás. stb.…..
Morfondírozom... Kicsit a mosódió is benne van. Ezen felül morfondírozás ez a becsületről, a kereskedői etikáról. Egy kis intermezzó késztetett erre a fennkölt szellemi tevékenységre.Ma a Curves tornaklub ( Magyar Fit 14 Kft, 1145 Budapest, Nagy Lajos kir. útja 206. Adószám:…..
Ennek a post-nak az is lehetne a címe, hogy Mosó Masa Mosodája. De akkor már inkább Ablakzsiráf. De mivel ennek semmi köze a témánkhoz, folytatom a mosódióval. Felvet egy problémát a mosódiós mosás: kicsit nehézkes kiszárítani a csonthéjas dió kabátkáját. Mert ha nem…..
 A mosódiót kitárgyaltuk, abban vagyok még egy kicsit tanácstalan, hogy mennyiért éri meg megvenni. Mindenképpen olcsóbb, mint az Omo vagy a Persil, sőt a Madarasteszkóban kapható kemikáliáknál is jobban jövök ki, ha igazak a számításaim.  Az eddigi szajrét, egy…..
Indus Mosódió Biopiac a MOM-nál 2008.10.26 12:52:42
Biztos sokan tudják, számomra az újdonság varázsával hatott, hogy a MOM-nál egy fantasztikus kis biopiac üzemel már évek óta. Körbenéztünk a hétvégén és le voltam nyűgözve  a kínálaton. A legklasszabb stand, a homoktövis kivonatos volt. Egy tündéri kereskedőcsalád,…..
Indus Mosódió Mosódió sampon 2008.10.21 15:03:09
Állítólag a mosódióból lehet főzni sampont. Állítólag. Nem fűztem sok reményt a dologhoz, mert ha valamire akkor a samponomra igényes vagyok. Lévén fodrász... Én, lenni. Ezért nem is magamon próbáltam ki ... Hahahaha... Most azt hiszitek, hogy viccelek, de tényleg nem magamon…..
Ma zord meleg van. Rendesen trópusi időjárás dacára október közepének - ami külön kedvez az  allergiásoknak... Na mind1. Ma két okosságot tanultam meg, az egyik mosódió a másik sütőtök okosság. Az úgy volt, hogy a tegnapi post után valaki írt, hogy megvédje a Nu Skin-t.…..
Indus Mosódió Mosódió fórum 2008.10.14 17:55:00
Gondoltam, hogy körbenézek a fórumokon mosódió ügyben és egy lehalászom a kommunális think-tank legjavát. Igazándiból azt hittem, hogy kuriózum lesz a bio fórumok frontján és szinte senki sem ismeri majd. HÁT TÉVEDTEM! 8 - AZAZ NYOLC különféle mosódió fórumot találtam.…..
Nincs kifejezés arra, mennyire, kib..ul utálom a parlagfüvet és az allergiaszezont. Próbáltam már mindent, hogy valahogy kibekkeljem, kezdve a passzív rezisztencia fogásaival - pl japán náthamaszk és ózonizátor a lakásba - egészen a reflexológia és vitamin bombák védőbástyái…..
Bizton állíthatjuk, hogy a lakásunk, házunk után a legnagyobb befektetésünk az autónk – a szemünk fénye. Rengeteg órát, napot vagy hetet sőt hónapot töltöttünk annak idején, hogy kiválasszuk a megfelelő autót, ami után majd bolondulnak a nők vagy lehet döngetni az…..
 Mind a gépkocsitulajdonosok, mind az autószerelők közös céllal rendelkeznek: egy sérült kasznit, szeretnének a lehető legprecizebben és legjobb minőségben helyreállítani. Régóta folyik a gépkocsijavítás – egyidős magával a személyautókkal. De ami igazán…..