Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solutor13

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Nyugdíjas pusztítógép 2009.06.19 10:24:00
Mindig örülök, mikor rajzot is kapunk egy-egy szituációhoz, APS még a mozgás folyamatát is megörökítette, kíváncsi lennék, mikor kapjuk meg az első animált gif-et, vagy flasht!  Ábra magyarázata: vízszintes utca: Munkácsy Mihály utca, függőleges utca: Toldi Miklós utca,…..
Sok levelet kapunk, amelyben a rendőrök ilyen-olyan tevékenységeit szidják az olvasók, ritkább esetben pozitív kicsengésű történetekről is lehet hallani. Harkányi levelének záró gondolatáról viszont egy kérdés vetődhet fel bennünk: vajon megfelelő oktatásban részesülnek…..
Solutor13 2009.02.25 14:25:42
@MekkMester: bocsánat, off voltam. Nem kívánom senki halálát; de csőlátás kihozza belőlem a "zállatot".

Két éve a Podmaniczky-Dózsa György kereszteződésben három rendőr irányította a forgalmat; időnként egymással ellentétes utasításokat adva. Nem számoltam, de kettőnél több balesetveszélyes helyzetet láttam előállni emiatt míg el nem hagytam a kereszteződést.
Bizonyára félt a közterület-fenntartó, hogy elkopik a tolólap a hókotrókról, Dani legalábbis nehezményezte, hogy ha már odaköltözött melléjük, hogy ilyen esetben ne legyen probléma, akkor miért nem képesek a saját portájuk 3 méteres környezetén kívül is rendet csinálni,…..
Mai kreatív nevű emberkénk, Közlek Ede, azért írt nekünk, mert már nem bírja elviselni, hogy adott szakaszokon az emberek furcsa módon mintha fordítva, vagy legalábbis nem megfelelően értelmeznék a sebességre vonatkozó szabályokat. Hogy miért is alakult ez így? Jöhetnek az…..
Solutor13 2009.01.29 10:54:20
@RaveAcE: szerintem sem lehet sok időt nyerni a Vác-Sződliget-Göd szakaszon a full gáz full fék módszerrel. Sőt, meglepően keveset. pl. 70-90 km/h átlagsebesség különbség 50km-en (Pest-Kismaros) 9,5 perc. Viszont ha a kettesen mész, akkor az út nagy rész belterület, min 60%. Akkor ez már csak 4 perc! Arról nem is beszélve, hogy valószínűtlen, hogy a 2/A-n 50km hosszban 70-el kelljen menned. Hétvégén szoktam arra járni, olyankor igen ritkán megyünk 90-95-nél lassabban.
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
Folytatása következik:   Ahogy ígértem most következzen a Nagydorog-Budapest irány: Meglepő módon első héten még itt is minden nagyon szépen ment, bár kicsit lassan. Megyek be Nagydorogon a pénztárhoz, kérem a jegyemet. A pénztáros írja a jegyet, helyjegyet. Persze mindent…..
Mindenki emlékszik ugye arra a postra, amiben egy holland nő kiesett a vonatból? Valószínűnek tartom, hogy akkor is az történt mint most. Kinyílt az ajtó. Számomra felfoghatatlan, hogy miért nem javítják és egyáltalán miért engedik közlekedni ezeket az életveszélyes kocsikat?…..
autózz! Vagdossa magát az autó 2008.10.01 12:12:00
Zsolt akinek lehet, hogy van haragosa, csak nem tud róla, jó eséllyel valami szuicid hajlamokkal rendelkező emós autót vásárolt magának ami módszeresen és sorozatosan vagdossa magát, hisz mi mással magyarázhatnánk a fényezésen és üvegen egyaránt szaporodó karcokat és…..