Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatheeW

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október és november a büntetések hónapja lesz. A rendőrség ellenőrizni fogja a gyalogosokat és a kerékpárosokat, mert a statisztikája szerint egyre több baleset történik a gyalogos átkelőhelyeknél, és a kerékpárosokkal is gyakran van baj. A fokozott hatósági figyelem most azt…..
MatheeW 2008.10.03 12:03:46

" Roltii 2008.10.02. 16:47:17
mindannyian ugyanazt lélegezzük be. csak te egy kicsit mélyebben, mert olyan felelőtlen vagy, hogy a városban biciklizel......"

Az engem nem érdekel, hogy te beszívod, de nekem miért kell.. Akkor játszuk azt, hogy minden jogosítvánnyal rendelkező ember fizessen 1Ft-ot minden olyan embernek, akinek nincsen jogsia kártérítésül, mert tudatosan roncsolja annak szervezetét... 1 forint igazán nem sok azért, hogy tönkreteszed az embert!
Vagy akkor vezessük be a kipufogógázt az utastérbe, hogy szívd csak Te a saját cuccodat, hisz a tiéd Te okos! Akkor birtokold csak Te!
Légy irigy! Ne adj senki másnak!
Na? ez már nem tetszene annyira mi?
Amúgy amikor a fiatal "kislány" autóval megy reggel iskolába az baromi fontos, mert kell az Image-hez. Majd lassan elhízik, mint az összes volt csajom, aki autóba ült azóta (Van egy pár ilyen) még bottal sem piszkálnám már őket! Tisztelet a kivételnek. Meg a volt kollégám, aki hisztizett, hogy nem bír lefogyni, és a 200-méterrel arrébb lévő büfébe is autóval járt..

Igazából ennek a vitának sosem lehet véget venni. Eléggé egyértelmű, hogy kinek van igaza és ez engem megnyugtat! ;) A kerékpározás és az autóval való közlekedés között a különbség, hogy: A kerékpározás semmilyen szinten nem károsítja a környezetet, egyetlen hátránya, hogy nem tudsz akármit elvinni rajta. Megmozgat, feszültséget levezet (már ha nem akar egy autós, vagy egy motoros elütni) és kikapcsol! Az autó viszont darabokra szedi a környezetében lévő szénalapu életformákat... energiapazarlás.. eltunyulnak tőle az emberek, az egyetlen haszna, hogy bármit el lehet vinni rajta.. Szerintem eléggé logikus, hogy merre billen a mérleg, ha az életben maradást tekintjük! Ha nem értesz egyet, akkor lehet, hogy jobb lett volna , ha kiskorodban ledobnak a Taigetoszról..

Én vezettem már, nem volt rossz! Ha valami nagyot kell cipelni valakivel elvitetem AUTON!
A Bátyám 9 éve nyúz, hogy menjek el és tegyem le a jogsit, kifizeti és a kész, vesz Nekem egy kisebb autót is! 9 éve mindig nemet mondtam Neki!!!!!
Nem azt mondom, hogy mindenki rögtön tegye le a gépjárművet, mert igen az mp3-am is és a bringám is kamionnal jött be az országba valószínűleg, de akinek nem létszükség???
Pláne a sok idióta, aki játszott a Need for speed undergrund 2-vel, és már rögtön Suminak érzi magár.. Pancser! Hátul van már szárny az autón, de elől a lökös meg más milyen színű, mert már összetörte egyszer-kétszer! Pffffff... Sok sikert!