Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swacsa

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Srácok, azért hívtalak össze benneteket, mert ez így nem mehet tovább. Értem én, hogy ügyvezetőként én itt csak egy hülye jogász-közgazdász vagyok három diplomával, ti meg a mérnökök, a szakma királyai, de az nem lehet, hogy ennyire bénán működünk tovább. Tudom, hogy imádjátok a számítógépet, meg…..
Hao Chen és Lian Caiegy igen meglepő eljárást dolgoztak ki az okostelefonok billentyű-leütéseinek naplózására. A kutatók a készülékek beépített giroszkópján (ez az a cucc, amitől pl. tudja a telefon, hogy mikor kell állóból fekvőbe váltani a képet) keresztül figyelték,…..
Az utazás a továbbiakban hajón (kompon) folytatódik, minő szerencse h újabb külföldi turistákkal hozza össze a sors zooliékat, így a raki újra előkerülhet. A csehek és lengyelekkel eltöltött rögtönzött vasfüggöny-party volt az nap legemlítésre méltóbb eseménye,…..
Az utazás folytatódik tovább, kalandoraink sorra pipálhatják ki a már látogatott országok listáját. Az út továbbra is majdnem olyan sok izgalmat rejt, mint egy gyros a nyugati aluljáróban, ám itt azért nagyobb a tétje egy rossz lépésnek. Pisilésre nem sok idő maradt az…..
Balkán Fanatik A pénz pénzt fial 2011.08.06 00:31:00
Csütörtök este, nyári szellő kavargatja a kutyaszart az utcán, két fáradt utazó lép be egy kis ivóba. Az fanyarú szag megtölti az orrukat, de voltak már rosszabb helyen is. Az alkohol öl és butít, de rohadt olcsó, így rendelnek is két rumkólát. Habár a bár csalogató neve…..
Macedónia történelme meglehetősen érdekes olvasmány lehet azoknak, akiknek csak halvány fogalmuk van arról, mi is zajlott az elmúlt pár évtizedben/évszázadban tőlünk pár 100 km-re délre. Utazóink eme kis országba próbáltak bejutni új világcsúcs idővel, ám sajnos még Eric -…..
Balkán Fanatik A Sevillai borbély 2011.08.04 14:05:00
Augusztus 3. szerda:A Tiranában töltött napok a tikkasztó meleg ellenére kellemesen telnek, habár a másnaposság némileg nehezíti a nevezetességek (kocsmák) közötti gyaloglást. Ricsi feszít a frissen mosott kubai mezben, Zooli pedig egy kalapot vásárolt reggel a helyi…..
Balkán Fanatik Csere-bere fogadom 2011.08.03 15:46:00
Zajlik az élet délen is! Habár kedd este van, a kocsmák ajtaja nyitva áll éjjel kettőkor is, dohányfüst és olcsó sör szaga árad ki az utcára. Kalandoraink nem vetik meg az alkoholt, de a hetedik sör után már csak két lábon tudnak megállni a talajon. A helyi mondás alapján -…..
Bár kicsit lemaradtunk és még csak Iránban járunk a storynkkal, azért hadd tűzzünk be egy rövid jó hírt Indiából. Most kaptuk a választ, hogy: Ami azt jelenti, hogy mehetünk a 10 napos koncentrálós táborba, ahova szerettünk volna. Vuhú :) Nagyon érdekes és kemény cucc,…..
Balkán Fanatik Úttalan utakon 2011.08.02 16:59:00
Utazóink észak felé - Tiranába - vették az irányt, és csigákat meghazudtoló sebességgel zúztak az éjszakába! A lángosos bódék helyett errefelé friss kézigránátot és ropogós aknavetőt árulnak az útszéli bunkerekből, sőt, sokan még azt hiszik tart valamelyik háború, de…..
Balkán Fanatik Tv sztárok 2011.08.02 10:01:00
Hőseink Albánia vendégszeretetét kihasználva szisszentettek is egy sört, ami nem csak hogy nagyon jól esett nekik, de még ráadásul szerény kis hazánk által fémjelzett Dréher Antaltól származik (szerencsére nem Arany Ászok, mert Zooli szerint annak hányás íze van). Hogy miért…..
Balkán Fanatik Indul a mandula 2011.08.01 10:55:00
Tudósítónk jelenti:Zooli és Ricsi sikeresen megérkeztek Korfura Balu kapitány irányításával, szerencsére egy ananász és egy propeller segítségével sikerült lerázni Don Kartács-ot és a kalózokat. Korfu szigete szinte egy kőhajításnyira van kalandoraink következő céljától,…..
A lelkesedésünk lankadatlan, a kreativitásunk határtalan. Ismét egy videóval jelentkezünk. Ezúttal azt nézhetitek meg gyorsított felvételen, ahogyan életünkben először átzúztunk a komppal Isztambul európai feléről az ázsiai oldalra. A zenéért külön köszönet illeti…..
Cappadociát elmesélni szavakkal körülbelül annyira okos dolog, mint wc pumpával fogat mosni... Meg lehet oldani, csak semmi értelme. Úgyhogy inkább itt egy album, kommentezve magyarul-angolul, nézegessétek szeretettel :) ..
Kedves otthoni barátaim!Na az a helyzet h elég mérges vagyok mindenkire, mivel senkitől semmi kontaktot nem kapok, as in itt a blogon, ami elég zavaró, mert azt nem fogom tudni úgyse csinálni h folyton íméleket írok mindenkinek... a napi csevejre meg esélyem sincs, mert basztok…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..