Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsy.peter

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antall József hajlandó volt közvetlen politikai céljait és a pártérdekeket is háttérbe szorítani, hogy a rendszerváltás minősége érdekében megbízható, teherbíró alkotmányos jogrend alakuljon ki Magyarországon - írta Sólyom László köztársasági elnök a Magyar Nemzet…..
Egykor közös hazánk egészét szereti Sólyom László, aki szlovák tárgyalópartnereinek kevesebb görcsösséget és egymás történelmének megismerését javasolja. Magyar államfő először nyilatkozott egy blognak, a köztársasági elnök a Reakciónak adott interjújában úgy…..
A Collegiumi Vitaest új hallgatói kezdeményezés a Collegiumban. A Jog szakirány új színt kívánt vinni a szerda esti előadások sorozatába egyszerre két „előadó”, vitapartner, illteve a hallgatóság interaktív bevonásával. A Vitaest célja ugyanakkor más…..
Nehéz lényegre törően, és mégis átfogóan bemutatni egy szakirány életét, amely annyi különböző egyéniségből áll, mint a mienk. Egyértelműn látszik azonban az, hogy a JOG iránti érdeklődésünkön kívül összekötnek minket életünk eseményei is: a Collegium…..
A Jog szakirány koncepcióját számos tehetséges munkatársa segítségével Sólyom László tanár úr dolgozta ki. Az Alapító Atyák a következő problémákra kerestek gyógyírt a curriculum megalkotásakor: A jogi egyetemi képzés túlzottan jogszabályközpontú; a joghallgatók…..
MCC Jog Szakirány elkezdődött 2008.12.03 21:52:00
Vita a szakirányról,tervek, ötletek, jövő...
"A modern város eszménye messze túlhaladja a közönséges város fogalomkörét. De azért a modern város fogalma nem fantom, melyet izzadva, fáradva, hasztalan kerget a jámbor halandó.A modern város megalkotásához nem kell teremtő zseni. Csak becsület és igyekvés, érzék a…..