Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyéBen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem is tudom, mennyi ideje vagyunk itt a blog.hu alatt, elég rég, hiszen még az indulás előtt átköltöztettem a régi blogspotos blogot ide, és az 58-as sorszámmal biztosan benne vagyunk az első tíz még aktív blog között a blog.hu-n. Sajnos a kapcsolat nem volt problémáktól…..
Új nap, új RC... A mai kiadásra jelölt változat a tegnapihoz hasonló rövid changeloggal érkezett. Általános összeomlások, valamint Windows telepítővel kapcsolatos problémák, ez utóbbinak valószínűleg lesznek akik örülnek. Ruarí Ødegaard azt kéri, hogy teszteljük az…..
Magyar Opera A nap képe 2011.01.18 09:12:00
Kommentár nélkül... ..
GyéBen 2011.01.18 15:07:26
Igen vicces lenne, ha közel hatvan átvert online vásárló jól beperelné a Galéria Savaria nevű online piacteret és nyernének tőle közel hatvan gyémántgyűrűt. A legviccesebb, hogy ez első blikkre nem is tűnik akkora képtelenségnek.A szájt most éppen igen szórakoztató…..
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
zsír Dobd el a pendrive-od 2009.01.26 16:45:00
Néhány hónappal ezelőtt kezdtem tervezgetni a fenti című poszt megírását, ami akkor arról szólt volna, hogy hogyan készítsünk magunknak egy nagyon könnyen használható, praktikus internetes meghajtót. Most hogy kezdenek szállingózni a hírek az akkor csak pletykaként terjengő…..
GyéBen 2010.04.11 08:30:14
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
ROFL-net Az idegesítő narancs 2010.02.24 04:18:00
Szerintem ez inkább tényleg idegesítő, mint vicces, de mivel annyian küldték el nekem, ezek szerint másnak bejön.  ..
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..