Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakancska

44 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban írtunk az állatok kommunikációjának megértéséről, sőt a földönkívüliekkel történő távbeszélgetés elvi lehetőségeiről is, úgyhogy itt a legfőbb ideje, hogy jól lehűtsem a kedélyeket. Hiszen még ember alkotta nyelvi kódokat sem vagyunk képesek feltörni!…..
Bakancska 2009.12.17 03:02:14
@Hartree-Fock Cares: Maga az ötlet jó, de szövegtanilag nem valószínű, hogy eredménnyel jár.. Egy ábrához mellékelt szövegben kevés a pontos utalás az ábrára, mert ha valóban természetes nyelv, akkor e szóismétléseket (a megnevezést) metonímiákkal szokás feloldani. (Bár ez lehetséges, hogy csupán modern nyelvszokás..)
Íslenska Flickr 2009.11.25 00:19:00
Csináltunk flickr-t, tettunk fel képeket. Ide...
Mit is takar ez a kifejezés: prediktív szövegbevitel? Talán úgy lehetne a legegyszerűbben magyarítani e terminus technicust, hogy „előrejelző szövegbevitel”. Ez így sajnos nem túl szerencsés. Ha azt mondom, hogy T9 vagy szókiegészítés/befejezés (word completion), talán…..
"Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske! Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta! Rajta, rajta leszakadt a pajta, benn maradt a macska."       Na, ez mit jelent?! Fogalmazódott meg bennem a kérdés, amikor egy ovis szájából meghallottam a dalocskát. Immár 20…..
Vigyázat! Keményen átpolitizált téma következik!   Nem mindennap alakulnak meg újra olyan országok, melyek a megelőző kétezer évben nem léteztek. Ennek megfelelően hibahatáron belül nulla az olyan turisták száma, akik asszír, föníciai vagy babiloni útlevéllel a zsebükben…..
 Szia Cica! ♥DrágAutóK2.0♥..
Bakancska 2009.10.26 13:47:47
A 2.0 elérhető a dragaautok.com webcímen, látogass el a megújult lapunkra is!
-=DrágAutók=- Keresőszó-rovat 2009.10.14 04:42:00
  Legújabb rovatunk, amely már előhírnökének tekinthető a 2.0 projektünknek, egy bevezető, ízelítő darab. A Keresőszó-rovatunk célja, hogy minden héten összegyűjtse a legjobb, legfrappánsabb, legőszintébb keresőkifejezéseket, amelyek útján ránk akadnak az…..
 A szegedi-pesti koprodukció, az egy éves laporgánum bemutatja: DrágAutók - nyomtatásban!    A DrágAutók Zrt. a lap egyéves évfordulójának alkalmából együttes részvényesi döntésen úgy rendelkezett, hogy a médium az Internetes közösség meghódítása…..
If you want see a beautiful ass with cars or girls, then visit the page every day!..
-=DrágAutók=- Sejtés 2009.08.30 14:20:00
-=DrágAutók=- Girls $ Car 2009.08.30 12:17:00
-=DrágAutók=- Drága Dolgok 2009.08.10 14:00:00
Szemfüles külsőszerkesztőnk hívta fel a figyelmünket az alább megtekinthető képre. A hölgy Olga, ez természetes is lenne. Alatta pedig egy asztal látható. Egy viszonylag drága asztal!..
Az alant közölt képet a Korlát-rovat újabb generációját hivatott szolgálni és ábrázolni. Leheletfinoman utal a céltárgyra, a kocsira, amely a kép alján nehezen, de felfedezhető. A kocsiról annyi bizonyosan állítható, hogy drága, mert nem lehet olcsó, ha a hölgy úgy…..
A hölgyre pénzdíjat tűzött ki a Derauto.de német sajtóorgánum. Egy másik, közel ilyen drága motorral és autóval szeretnék lefényképzeni a nőt. Kérem, aki tud róla valamit, jelentkezzen a szerkesztőség címén!Köszönttel,Bakancska..
Az Anya Föld hátát nap-nap után szántják, vetik, simítják és masszírozzák, hogy magjait, a gyermekeit, egészséggel és szerencsével ámegldja. Az Anya, amelyről gondoskodnak, megajándékozza gyermekeit, hű szolgáit, a munkásokat. A heti szerencsés nyertesünk, a hó dolgozója:…..
-=DrágAutók=- Our new side 2009.08.06 00:50:00
The editorial office has a surprise for you! Proving that the topic isn't only intrested by Hungarian audience, pursue the international attendance also! Aiming at win the laurels, we will never stop the motors, the wheels, and we are waiting hopefully the meeting on the Roads!Flavouring the road…..
A rendszereres szemlézők és érdeklődök, kik a rovatainkat nagy lelkesedéssel forgatját, segítségül, hogy könnyebben guruljon, újabb kerekekkel örvendeztetjük meg Őket!..
Érdemes szót emelni egy új kategóriának. Megnyújtva a honlap spektrumát, a következő hónapokban a viszonylag drága autókinkkal is találkozhatnak az olvasók!  ..
Új korszak, új képek, új autók és új sunák. A bevezető meg sem lephet senkit. Most mégis újdonságra kell felhívnunk a figyelmet. Az első kép, amelyen a suna lemaradt. Hogyan lehetséges, hogy egy drága autóhoz nem mellékelnek egy nagymellű hölgyeményt?! A hibát bizonyosan…..
-=DrágAutók=- Újra-újra 2009.07.19 20:45:00
A rendszeresen szemléző olvasóinknak feltűnhetett a lapfejlesztésben beállt apróbb szünetecske. A rajongóktól újból elnézést kell kérnünk a fennakadásért. A szerkesztőcsapatban eluralkodó nézetkülönbségek elcsitultak. Újra a téma, a suna, a drága kocsiké a főszerep!Egy…..
-=DrágAutók=- Egyszerű... 2009.04.29 12:00:00
Nincs válasz. ..
-=DrágAutók=- Összhang... 2009.04.28 02:10:00
Illetlenség a harmónia ilyen szintű megtörése. Felülvizsgálatot követelünk! ..
Bakancska 2009.04.29 04:50:58
-=DrágAutók=- Rossz buli 2009.04.28 12:33:00
Tiszelt gépjárműtulajdonosok! Szeretnénk felhívni a figyelmük arra, hogy minden rossz buli így kezdődik! Legyenek résen...