Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aiya

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba. Innen loptuk Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba…..
Mostantól, ha szakítani akarok, csak ezt fogom kérdezni. Kit érdekelnek a méretek, szarni bele. Kedves Bloggerek és Blogolvasók! A sztori régi, és talán nem is oly' megrázó, mint itt sok másik, ellenben kellően kiábrándító és megkökkentő. 2003-ban megismerkedtem egy fickóval…..
Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen van. Hogy valaki belevág egy összeköltözésbe úgy, hogy van egy felesége. Hát mi van a magyar társadalom morális szintjével, hm? Van még mélyebben?Sziasztok!Úgy látom a mostani időszak a frappáns szakításoké, hát íme még egy:Pár éve…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
aiya 2008.10.14 14:00:43
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Megvolt a nagy könyvbemutató, úgyhogy szemlézzük, miféle dolgok jelentek meg róla, hogy meg tudjuk mutatni majd az unokáknak. Rádióban jók vagyunk: voltunk az MR2 - Petőfin, a Rádió Cafén, és leszünk a Kossuth Rádióban. Printben is jók vagyunk, voltunk a Metropolban és a…..
A Guns 'N' Roses már több kapcsolatot is tönkretett, egyszer egy lány azért nem ment el egy randevúra, mert dolga volt: Axl Roset szerette volna rajzolgatni. Mit szólt volna, ha elbiciklizik mellette Slash?    Kedves bloggazda, bloggazdáné és kommentelők! Egyszer már…..
A szakítósblog első szappanoperája befejeződik a mai nappal sajnos, ezúton is köszönjük kedves levélírónknak, illetve mindenkit bátorítunk az ilyen részletes és izgalmas sztorik mageírására. Az Első részben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második…..
Nyolc évig együtt élsz valakivel, majd egyik este hazajön, és azt mondja, hogy akkor én most holnap elköltözök. És elköltözött!- Nem tudok mit mondani, ez egy kemény történet. Tudjátok van az a „vicces” történet, hogy Szia édesem leugrom egy liter tejért,…..
Az általános iskolai lassúzások 2 okból felejthetetlenek. Mert mi fiúk egyáltalán nem mertünk táncolni, így lassúzni sem. Másfelől, ha mégis mertünk, akkor ez egyet jelentett az első nőhözérés pillanatával. Ezek voltak a klasszikus ZSÚROK (házibuli, német…..
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..
autózz! Egy életünk van 2008.10.09 06:24:00
Nem szeretnék most különösebben bevezetőt írni az alábbi íráshoz aki fogékony rá, úgyis levonja majd a tanulságot. Dániel küldte el nekünk. Egy ismerős egy jó barátját vesztette el egy balesetben, és ezt a nekrológot intézte hozzá: "Képzeld el, hogy megnyertél egy…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
A vonaton csajozás az olyan előre adott dolog, úgyhogy azt tessék hanyagolni.Szijasztok,Még nyáron történt a következő rövid sztori:mentem az utolsó vonathoz Kelenföldre, Móriczon vártam a buszt, mikoris egyik pillanatban odajött hozzám egy srác h dumáljunk mer úgy gyorsabban…..
"Te visszamennél magadhoz?" - ez a kérdés mindent elárul a fiúról, aki Baján kergette őrületbe a barátnőjét a rengeteg piálásával. Figyelem, az eljegyzés nem megoldás semmire. Józsi!Gondoljam át még egyszer?Hidd el én ezt nem egyszer gondoltam át hanem több…..
"Dehogy felejtettelek el, csak épp nem volt alkalmam válaszolni" Vajon hány szakítósemail kezdődik ugyanezzel a mondattal? üdv!igazából ez a történet a mai napig nem ért véget és nagy előzménye nem volt csak sok beszélgetés és másfélévente való találkozások,…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..