Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsa&Nórika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Így fogyok én... KÖLTÖZÉS 2009.08.17 14:17:00
HalihóElköltözöm titkos helyre, aki szereten jönni az írjon kommentben egy mail-címet és küldök neki meghívót.Tudom, hogy sokan vannak, akik olvasnak, de nem kommentelnek. Ha ti is szeretnétek jönni, akkor most muszáj egy kommentet írni:-)Addig is puszi mindenkinek, már izzanak a…..
Zsuzsa&Nórika 2009.08.19 23:14:35
Panka baba mindennapjai Búék 2008.12.31 00:19:23
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek, aki bepillant hozzánk!Azt nem ígérhetem, hogy jövőre majd gyakrabban jelentkezünk (háztartás, gyerek, dolgozom, fogyózom,blabla...) de azt igen, hogy nem hagyunk fel a blogírással még egy ideig (bevallom, többször is eszembe jutott már, de…..
Nem csak új házba, hanem új felhasználói oldalra is költözködünk. Sajnos a mindnekilapján egyre több probléma merült fel, sokszor nem működött az oldal, ezért anya úgy döntött, szedjük a sátorfánkat és odébbállunk.Remélem továbbra is velünk tartassz, ígérem,…..