Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Baruch Goldstein (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szeptember 17-én egy rövid hír számol be arról, hogy elmarad a fővárosi képviselő-testület - rendkívüli közgyűlése ezen a héten hétfőn - szeptember 21 -, valamint ugyancsak elmarad a közgyűlés szeptemberi rendes ülése, amire pedig ma, azaz szeptember 24-én…..
Mandiner blog Tomcat visszavág 2009.09.18 17:16:06
  A radikáljobbos szubkultúrában dúló háború folytatódik: a Tomcat (Bombagyár) vs. Jobbik (Kuruc.info) death match újabb menetében Tomcat közzétett egy listát, amely állítása szerint a Jobbiknak Zuglóban ajánlószelvényt adók személyes adatait tartalmazza…..
Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.09.21 13:20:29
@krüger: Igaz, tényleg.

Elnézést, mindenesetre a mondás így talán még aktuálisabb - a sok trianonért siránkozó tahónak.

Azt érzem, ha ez így folytatódik, egyszerűen lehetetlen lesz ebben a vacak kis országban liberális módjára létezni.
Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.09.22 20:20:55
@greycow:

Ha nyomokban is tanulmányoztad volna a zsidók történetét, akkor tudnád, hogy nem lehet összehasonlítani más népek történetével.
Egyébként meg nem tudom hogy mered a szádra venni szent könyvünket ilyen aljas célozgatások érdekében, de közlöm veled, hogy a veled való beszélgetést befejeztem.

A náci célozgatásokról meg csak annyit, hogy engem egy ilyen kis vacak antiszemita, mint te, ne merjen lenácizni. Épp eleget szenvedtünk alattuk ahhoz, hogy tudjam, mennyire aljas sértés ez.
Velencei tó, Sukoró, King's City ... Hogyan szerezzünk 70 hektárt, tóparton? Gyurcsány Ferenc búcsúajándéka az utolsó kormányülésén. Bajnai lett a felelős a projektért, megegyeztek a Parlamentben. Az ÁSZ semmisnek tekinti a sukorói földcserét. Oszkó találkozna Blummal,…..
Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.09.18 18:43:49
@belzebubó:

Láttam vannak észérveid (erre voltam kíváncsi), viszont Joav Blumnak erről más a véleménye.

Miért lennék provokátor? Mert kiprovokáltam, hogy mik az érveid? :D Ez tetszik. :D

Mj:

Én amikor először írtam, akkor még közétek számítottam magam, aztán kaptam egy-két "választ" és rájöttem, hogy ide biztos nem tartozom. De aztán rájöttem, hogy mégis ennek az országnak az állampolgára vagyok.

"Szerintem meg merjünk nagyok lenni."

Nekem nem úgy tűnik,mintha ez az ország valaha is nagy tudna lenni, olyan nagy biztos nem, mint pl. a XV. sz. előtt szinte bármikor...és itt a "nagyság" alatt nem feltétlenül a fizikai kiterjedésre gondolok, hanem arra, hogy regionális nagyhatalom volt.

Magyarország szinte mindenben utolsó a régiójában most. ÉS ez a fidesz alatt is ilyen lesz, barátaim...(új IMF hitelek, megint lehet fizetgetni az adósságot, feltéve persze ha addíg nem dől be az egész biznisz)
Egyetlen olyan kis erőcske van, mely teljesen független tud lenni ettől, a szélsőségesek, dehát őket -jogosan- semmibe sem veszik.

Így jártunk...
Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.09.18 16:01:04
@Kravver:
:D

Egyébként kíváncsi vagyok arra, mire képes a (szürke)állomány :)

Az eddigi egyetlen érdemleges ellenérv az laspalmas megjegyzése volt, aki arra hivatkozott, hogy zölden szebb a világ. Szerintem ez megítélés kérdése, vagyis ízlés dolga, érvnek ugyan érv ("nekem így jobban tetszik"), de gyengécske.

Most komolyan: ezen kívül mondjatok egy érvet, amely a kaszinó felépítése ellen szól. És itt most nem csak Sukoróról van szó, amely ugye "panama". Mi van a többi 6 felépülnivaló kaszinóval, he?

Sukoró nem? Miért nem? És ha nem, a többi igen? Miért igen? Vagy a többi sem? Miért nem?

Tudom hogy ezek összetett és bonyolult kérdések, de azért meg lehet próbálni rájuk válaszolni.
Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.09.18 16:34:45
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Na végre egy kis "food for thought".

1. A sukorói beruházásnál probléma többek között, hogy Magyarországon túl sok törvényesnek hangoztatott ügyletről derült már ki, hogy irdatlan pofátlan átbaszás. Ennek megfelelően kétségek övezik a beruházást. Tessék bizonyítani. Ha nincs takargatnivaló, hiszen minden törvényes, akkor lehet teríteni. Én így tennék, aztán utána ha valaki még ugat, ám tegye.

És tettek ezért valaha valamit? A maffiagyilkosságok (Fenyő, Döcher, stb) elkövetőit tán elfogták? Korrupciós ügyek? Nomentana? történt valami? Őszödi beszéd - lett kézzelfogható eredménye? (Gyurcsány ugyan lemondott, de nem emiatt, és egyébként is, ha nem akart volna lemondani, nem mondott volna le). Még sorolhatnám százával a dolgokat holnap estig. Így van?
Az egész elit úgy ahogy van összejátszik, és abban érdekelt, hogy ha van is valami a háttérben, az se derüljön ki soha. Így van?

Birkatürelem egyszer majd elfogy? Hát ezen jót nevettem.
Hogy fog elfogyni? Tudom nem vagy jövőbelátó, de azért kifejthetnéd... Egyszerre majd minden magyar szívében ugyanaz a vágy ébred? xD

4. Ez a hazátok? Akkor miért nem ti irányítjátok? Mi ennek az oka- előzménye? hogy tesztek ellene?
Ha a lengyelek-csehek-stb.képesek erre, Ti miért nem?
Láttam, hogy foglalkoztatok a blogoldalunkkal, s ennek kifejezetten örülök.   Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket!   Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek…..