Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoky

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Végre a minden fontos kérdést bátran feltevő olvasó. Sziasztok! Természetesen nekem is van történetem, hisz kinek nincs? Én egy 21 éves nő vagyok. Volt egy párom, 24 éves, egy nagyon rendes embernek ismertem meg... Boldogok voltunk, úton a baba, tervezzük az esküvőt, készül a…..
zoky 2009.09.02 15:58:27
Az Exit fesztivál 2000-ben még a Milosevicsi diktatúra valamiféle ellensúlyozására jött létre, hogy legyen valami más is. Aztán hét év alatt, azaz 2007-re, kis helyi megmozdulásból az „Európa legjobb fesztiválja" címig jutott, de ez nem volt egyszerű menet. Nemcsak…..
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
zoky 2009.03.24 16:50:53
ha kötözködni szeretnék, kezdeném onnan, hogy mit csináltak a magyarok a honfoglaláskor? hány népet űztek el és hány évig "portyáztak" utána, ami a mi történelem könyveinkben szerintem elég dicsőségesen val lefestve. nem is tudom, hogy a környékbeliektől egészen a németekig mi volt akkor a véleménye. mindenki egyformán csinált olyan dolgokat a történelme folyamán, amit nem kellett volna. MINDENKI!(közelebbi: magyrok is lőttek a jeges dunába szerbeket. ja, hogy nyilasok voltak? ki nem szarja le? a szerbeknek az is magyar. ez a sor teljesen végtelen. ez volt az egy.

2: a háború elindítása mindig néhány embertől indul "föntről" és utána terjed szét kényszerrel. saját hatalmi-gazdasági-politikai érdekeiket töltik meg mesterségesen ideológiákkal, amiket el lehet adni egy vékony szélsőséges, agresszióra kapható rétegnek. ezeket egymásnak kell ugrasztani és már indulhat is a buli. kapsz egy behívót. nem jelensz meg és nem mész a háborúba: jön egy kamionnyi katona a házadba és megbasznak. mit tehetsz: a, mész, és ha megütnek, vagy látod a szemeddel, hogy a bajtársadat ütik, akkor visszaütsz. b, elmenekülsz. mi ezt tettük, mert volt hova, de egy egész ország nem tud. és az egyén ellenállni sem. kérdezhetitek, hogy miért nem fogtak össze? az ő bajuk. akkor én azt kérdezem, miért nem fogtak össze a zsidók, mikor kétezrüket tuszkolta be a vagonba húsz fegyveres. símán nyertek volna, nem? hát ugyan azért: azt hiszem, hogy ezt nevezhetjük birkaszellemnek. és nem csak a magyarok meg zsidók, még az agresszívnek mondott szerbek is birkák voltak. meg most is azok. mert a nép nyugodt. békét akar, meg jól élni. nem háborút. ha népszavazással döntötték volna el, hogy legyen e háború, vagy szakadjon szét jugoszlávia békében. biztos vagyok benne, hogy elsöprő többséggel a háború ellen szavazott volna minden tagállam. az életemre, hogy így lett volna.

3: bombázás helyett: lehet, hogy akciófilmesnek tűnik, de valami katonaszakértő megmondhatná, hogy ugyan miért nem intézte el egy profi bérgyilkos milosevicet elkerülendő rengeteg ember halálát? a bombázás=kivégzés. milosevicet meg utána még bíróság elé viszik, meg per meg a kis faszom...

hirtelen ennyi szaladt ki.
Ilyen és ehhez hasonló time lapse videókkal hetente jelentkezünk majd. Az alábbi video különböző helyszínen, különböző technikával rögzített felvételekből áll össze. A körsvenken kívüli snittek statívra helyezett HD videokamerával készültek. Van közte 15 perces…..
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..