Regisztráció Blogot indítok
Adatok
any01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Segítségkérés 2008.10.01 11:12:00
Az alábbi levél kommentben érkezett, nem változtattam rajta semmit, csak tördeltem a könnyebb olvashatóság érdekében. Kérlek benneteket, segítsünk a hozzászólónak, adjunk tanácsot, bár a szcientológusok mentalitását ismerve tudom, hogy ez sokszor süket fülekre talál. A…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
any01 2008.09.30 22:34:32
Sziasztok,

Csak most regisztraltam ide, a blogba. Nagy keressel fordulok hozzatok, hatha van valakinek valami jo otlete. Paromol van szo. Meg megismerkedesunk elott szci s volt, de kiszallt masfel ev utan. Most viszont ujra lesz valami azt hiszem....
Van egy jo haverja a sziorgbol es azzal emaileztek, minden fele altalanos temarol. de egyszer erkezett egy email hogy probalta keresni telefonon de talan ezek a szamok mar nem elnek? Es igy leadta a mostani szamjat a parom. Fel ora mulva csorgott is mar a telefon. egy ismeros szis csaj hivta az kezdett el vele beszelgetni aztan atadta a telefont egy masiknak igy lassan 3 orat dumaltak. En volt amikor odaujtam hallgattam mirol is van szo, de hat 3 ora hosszu ido. A vegen kiderul hogy egy fel millios konyvcsomagot akarnak megvetetni vele. amit a parom elutasitott. De viszont sikerult rabeszelniuk 2 konyvre ami csak 8000 ft. amirol nekem sikerul lebeszelnem. Pesze en lettem a sziorgosok szembe a fekete barany. Ok csak a szellemi fejlodeset akarajak neki stb stb. Es ezt neki is siekrul bemagyarazniuk azt hiszem. aztan vegul kuldott ingyen egy cd postan Daniabol. Az elso beszelgetes 1 honapja tortent azota is folyamatoan hivogatjak. Es akkor siman beszelgetnek 4 orat telon. Volt mar hogy a parom nem vette fel a telefont mert eppen mas dolga volt akkor meg 12 robot uzit hagytak, aztam hivtak masnap meg harmadnap es igy tovabb. Arrol nem beszelve hogy ha felhivjak nem lehet oket lerazni. Hiaba mondogatja hogy almos, masnap melo van mert ezek nem teszik le a telefont. Internetrol hivjak mobilra. Utannaolvasgattam netten hogy mibol is all ez az egesz hat teljesen megilyeszt. Arrol faggatjak, hogy miert hagyta abba? es hogy mivolt a negativ tapasztalata stb. Meg hogy a megoldas a konycsomag lenne. A parom minden negativ tapasztalata ellenere meg tervezi hogya jovoben elmegy tanfolyamra meg auditalasra anelkul hogy visszallna kozejuk. Kerdeztem miert nem utasitja el? miert nem nyomatekositja hogy nem erdekli, hagyjak abba? Mert lehet tesznek majd az ellen hogy a jovoben reszt vegyen barmin is ami a lelki fejlodesenek jot tenne.
Most mondjatok meg mit tegyek? Minden masodik nap 4 oara telo beszelgetes! Gyozkodes. es ha igy halad a melohelyen sem tud teljesiteni ahogyan kell, kirugjak. Hisz a fonoke nem azt akarja nezni h mekkorakat asit, azt hiszem, mert 2 kor sikerult aludnia. Es en mit gondoljak? Ezek ragadalyok. sem tolerancia sem semmi. Mikor azt mondja mar fel 10 kor hogy almos aludnia kar 12 kor er veget a telobeszelgetes de az is ugy h veletlenul megszakad a vonal. En nem tudok ebbe beleszolni. en nem tudom felnyitni a szemet, vitatkozni vele hogy miert jo ez neki? hisz meg keveset tudok. Mit tanacsoltok? esteleg valami kerdest amit feltehetnek paromnak amin elgondolkodna es vegre erot venne magan... nem akarom elvesziteni sem. de azt sem h anyagi csobe huzza magat. Esetkeg a sziorsoknak mi mas lehet a hatso szandekuk? Amikor kiszallt a sziorgbol csomo adossaga volt lassan mind visszaadta az egeszet! Mind! MIND! csakhogy jarhasson a jovoben majd tanflymra. Ott nem erezte a hivatasat koztuk. De miert hiszi hogy ez neki segithet (az auditalas) ha eddig nem? Hogy ha elozo eletbeli utazast tesz akkor az elete jobba valik? vagy mit tudom en meg mik vanna. Kerlek segitsetek. Kezitesetek fel kerlek, mit mondhatnek neki?
Barmilyen jotanacsot szivesen fogadok.

Elore is koszonom.