Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rephyx

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki lemaradt volna róla, Checkpoint nevű podcastünk mellett elindult egy spinoff, a Checkpoint Mini, amiben csak egy konkrét régi játékot vesézünk ki, illetve próbálunk ki újra, és nézzük meg, mennyire állta ki az idő próbáját. Ennek a vadhajtásnak rögtön a második…..
Utolsó fordujához érkezett a Pangea blog zászlós játéka, és szerencsére még mindig sikerült összeszedni egy tucat kitalálható és kellőképpen nehéz feladványt. Régen eltűnt államok, név és zászlócserén keresztülment országok zászlói és ma is használatban lévő…..
 Gondolom emlékszünk még Rejtő Jenő regényeiből a végtelen sivatag mélyén lapuló erődöcskékre, ahol néhány légiós tengeti napjait?  Az ilyen kis helyőrségek mai is léteznek, a világ másik felén, a tenger közepén.  ..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..