Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeeShan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Takarítgat az ember a postafiókjában, dobálja ki az ezer éve ott porosodó spameket szuperfontos leveleket, azán ilyeneket talál. Valószínűleg elég régi, de annyi baj legyen, mostanában angolos vicc úgysem nagyon volt.-What's the difference between normal sex and anal sex?-???-Normal…..
Valójában ezt csak azért teszem ki, mert annál, hogy Vuk (esetleg róka, Karak, Tás, meg a többi szereplő) magasabbra és látványosabban feldobott labdát aligha adhatnánk a mi drága jó kommentelőinknek. Aztán ki tudja, mikor áll elő Gát György egy újabb fertelmesen rossz…..
Magnum influenzás lett, amin jót nevethetnék, amiért mégsem teszem, az az, hogy így lett ideje, és képvicceket faragott az elvetemült. Rémes, borzongató, kellemetlen képvicceket persze. A fentiben vannak igazán gonosz felvillanások, a vicc második része, az ágyas egyenesen parádés…..
Nus szóviccei persze rosszak, sőt csapnivalóak, de főleg azért közöljük őket, mert megvan bennük a vasárnapi ebédnél húslevesszagban szóviccelgető nagybácsik mentalitása, ami rohanó világunkból szinte már kihalt. Külön-külön talán csak kicsit rándulunk össze tőlük, de…..
Na, most tényleg nem térek magamhoz. Athos egyszerre elképesztő, felkavaró, zavarbaejtő és irtózatos műalkotást küldött nekünk: a Magyarock együttes egyik számának félrehallására alapozott szó- és képviccesített klipet. Ha nem lenne péntek, nem is merném közölni, akkorát…..