Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evol

49 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Szombaton volt a Nike Runway Run, és, hát sajnálhatja, aki nem jött el. (Illetve nem adta be a jelentkezését annak idején.) A Nike exkluzív eseménye volt, ahol újra megnyílott nekünk földi halandónk számára a Ferihegy 1 terminál. Én még viszonylag sokáig repkedtem onnan, a…..
ha még nincs ötlet a farsangra...!? A KLASSZIKUSOK: Piroska Cowboy és Cowgirls Hamupipőke Indiánlány Tündérkék Hableány Robin Hood A MODERNEK: Sárkányok Szivárvány Lego Panda Csigalányka AZ…..
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
evol 2013.07.10 16:18:32
@altimus:
Nem akarlak kiábrándítani, de az iparvágány, a vasúti sín és a metró sín némi eltérést mutatnak egymáshoz képest. Nem lehet egyikről a másikra átugrálni.
A T2-ig meg az iparvágánynak is vagy 2km híjja van...
Messziről jó ötletnek tűnhet, de nem olyan egyszerű ez. Egy ilyen terv megvalósításában nem a kisajátítás a nagy tétel.
Subba BuliOne! 2012.06.19 09:39:00
..
Enikő nővér óvatosan haladt az ágytállal a félhomályos folyosón, kerülgetve a víztócsákat, amik a mennyezeti beázásoktól egyre csak növekedtek a 30 éves mozaiklapon.- Legalább könnyebb lesz felmosnia Katikának, nem kell vödröznie - gondolta keserűen.A kórház amúgy is egy…..
Life of my smile eredmény 2009.11.04 15:24:00
Íme a várva várt kép.Ez csak egy 0.0ás verzió, majd elkérem a dokitól a rendes képeket, és csinálok itt végre egy kis helyet, és bepótolom a sok elmaradásom...A képhez még hozzátartozik, hogy este a fürdőszobában, a telefonommal készült... és még a szám is ferdén tartom…..
Life of my smile LEVETTE! 2009.10.28 11:02:00
Végül csak levette. Nincs már fogszabályzóm!Bementem, mondtam, hogy még nem tökéletes, valamit állítgatott, kicserélte a gumikat alul felül. Már ott voltunk, hogy ad új időpontot jövőhétre, a holnapit meg kihúzza. Aztán elmagyarázta, hogy amit én hibának látok, az miből…..
Life of my smile arany gumik 2009.10.21 10:40:00
Voltam megintFelülre arany színű gumikat rakott, mert a pirosat nem voltam hajlandó bevállalni. Kaptam is érte kis osztást... :) már nem vagyok olyan bevállalós mint régen.Most nem hatostól hatosig tette fel, mert szóltam, hogy a jobb felső hatos mintha elfordult volna a saját…..
Life of my smile ívtörés 2009.10.12 21:52:53
hogy is kezdjem.egyszer csak észrevettem, hogy hiányzik az utolsó centiméter az alsó ívem végéből. Jó bevallom, minden bizonnyal én voltam a ludas és a kétnapos pizzaszelet széle... de mivel észre se vettem, hogy letört, valószínű még le is nyeltem... jó mi?remélem már kijött…..
Life of my smile varratszedés 2.0 2009.09.30 20:37:55
Voltam szerdán varratszedésen, ezen kívül nem is történt semmi különös. kicsit bele kellett turkálni a sebbe, hogy el tudja csípni. brr. de gyorsan túl voltam rajta és kész.Azóta rendesen ki tudom nyitni a szám, és végre rágózhatok megint. viszont pár napja észrevettem, hogy…..
Life of my smile sokkal jobban 2009.09.21 21:33:41
Jól kipanaszkodtam magam szombaton, erre másnapra sokkal jobban lettem! egyáltalán nem is kellett gyógyszert bevennem, tudtam aludni is meg minden!Szóval jól vagyok, a varrás még néha sajog, de össze sem hasonlítható a szombati állapotommal.Fájdalomméter: 10/2..
Life of my smile lábadozom 2009.09.19 19:32:54
Azt reméltem eddigre (3 nap után), már egész jól leszek.Ehhez képest ma már 3szor vettem be gyógyszert. A Cataflam-ot most hanyagolom, elég a Saridon is, nem érzek nagy különbséget, se erősségben se a hatóidőben... viszont 6 óránként be kell vennem egyet, aminek nagyon nem…..
Life of my smile A legdurvább 2009.09.17 09:42:00
Tegnap volt az utolsó bölcsességfogam húzása...Nem hiába tartogattuk eddig. Ha ezzel kezdtünk volna, lehet a többit nem hagyom kihúzni... persze csak viccelek, ha muszáj, akkor muszáj, de azért jobb, hogy így alakult a sorrend.Bementem, megkaptam az érzéstelenítőt. levágta az egy…..
evol 2009.09.19 19:00:58
@szaguldo kacaj: hát igen, most már elmondhatom, hogy nekem sincs.

Neked már vagy még nincs? esetleg nem is lesz?
Tegnap ezt mondta.Előtte persze kinyit-összezár vizslat, elégedetten hümmög. Azt mondta zsír lett, és hogy örül neki. Kaptam új gumikat, pikk-pakk készen voltam. Aztán rám nézett nagy komolyan: - Neked már csak rágózni kell!- Rázóznom? 3 éve nem rágózom egyáltalán...Meg is…..
Life of my smile Remények 2009.08.28 08:35:00
Csak eltelt ez a három hét, bár fura volt, hogy ennyit kell várni.Nem sok minden történt, leszedte a felső ívről a gumikat és összefüzérezte az egészet hatostól hatosig... Hát már maga a művelet is érdekes volt, de utána is éreztem, hogy ezzel el leszek egy darabig.Ma péntek…..