Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oboral

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
oboral 2008.10.30 19:18:04
Az Orbán kormány idején a minimálbér nagyarányú emelése burkolt adóemelés volt
mert a nagy többség ugyanannyi fizetést kapott mint előtte csak a munkáltatónak nőttek meg a terhei.Ezt abban az időben sokan nem vették észre,azt gondolták milyen jót tett a kormány holott jól
kib@szott a közepes és kisvállalkozókkal
meg a multikkal is.
Egyébként a gáz árának csökkenését én is várom. Előbb utóbb be is fog következni mert nem lesz más választásuk a szolgáltatóknak.Bár mindenki evvel sem fog jól járni mert az állam csökkentheti a támogatást.
w Return of the Takarodj 2008.10.09 06:00:00
Lesz Takarodj 2, a nagysikerű akciómusicalnek készül a második része. A folytatást Orbán Viktor jelentette be, aki azzal számol, hogy megkapja a főszerepet. Orbán Viktor a róla elnevezett OV TV-ben mondta ezt, egészen pontosan abban a pózban, ahogyan a limuzinszocialista Gyurcsány…..