Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leg

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a TV2 az alább beidézett sajtóközleménnyel reagált azokra az írásokra, melyekben a távozó műsorokat (többek között mi is) bukott szarnak titulálják - kivéve a Beugrót, amiről mindenütt egyöntetűen pozitív hangvételű írások jelennek meg - a petíciót már közel…..
Van olyan helyzet az ember életében, még a legkifinomultabb, legintelligensebb utcaseprő pályafutásában is, amikor egyszerűen nem lehet kibírni anélkül, hogy az ember fel ne üvöltsön és bele ne kiabálja a világba azt, amit tényleg gondol, és nem valami eufemizmust, hogy a macska…..
Woody Allen egykoron kedvenc színésznője (és csaja) egy reggeli műsorban fákkolt egy kedélyeset, a tévések meg annyira meglepődtek, hogy ki sem sípolták a dolgot. Keaton éppen azt ecsetelgette, hogy bárcsak olyan ajkai lennének, mint a műsorvezető hölgynek, mert "akkor nem…..
Ahogy egy nemdohányos haverom mondta: ha dohányozni lehet nyilvános helyen, akkor fingani is. Zavar valakit? Nem érdekel, tüdőzd le, vazze! Persze a dohányzás megítélésében a közbűzokozás csak az egyik szempont, az egészségügyi kockázatokat nem kell sorolni, kívülről fújja az…..
Verem a fejem a falba, hogy nem írtam többet a minden fiatal apát leteperő hányós betegségről, közben olyan hangokat hallatok, mint egy jódlizó szamár, de hiába: múlt csütörtökre kinyomtatták és most már (remélhetőleg) a boltokban a Kitolás 2., a Homár harmadik könyve. Ez is…..
comment:com Retró-képrejtvény 2007.12.06 13:45:00
Fókuszáljuk tekintetünket a kockásinges csávóra, mai retró-képrejtvényünk főhőse ugyanis Ő. Annyit elárulunk, hogy '79-ben vagyunk. Szóval ki ez a 'jóllakott napközis a betűtésztás paradicsomleves felszürcsölése után' benyomását keltő, pajeszos, oldalt…..
Tegnap 90 éves korában elhunyt Szabó Magda, sajnos ez egy ilyen év, inkább ne is számoljuk össze, kik és hányan, mert rossz kedvünk lesz. A tévécsatornák is igyekeznek megemlékezni az írónőről. Nézzük sorba, hogy ki, mivel készül.Ma este az RTL-en elmarad a XXI. század,…..
A Mokkában nemrég mondta a pali, nagy szakállban, hogy ő a főpap. Olyan főpapos külseje van, főiskolán tanulta a dolgot, habár kell hozzá neki egy kis érzék is, meg adottság mondja, de az egyház - a másik, nem az övék - nem nagyon támogatja a dolgot. Persze ő a komoly, valós és…..
A négynapos hétvégén a szokásosnál is nagyobbra nyílt a két adó nézettségi közötti olló. A Tv2 volt, hogy 35 százalékponttal lemaradt az RTL Klubtól. A nézők pedig kifejezetten büntették azt az adót, amelyik ötvenhatos műsort mert sugározni, szerették viszont a forma-1-et,…..
Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
Ezt a lekenyerezően őszinte blokkot küldte nekünk vakond, mi nem vagyunk ennyire szélsőségesek, a meggyes Cerbonát például direkte szeretjük, bár lehet, hogy csak a módosult szájszervünk miatt...
Váratlanul menesztette az Interaktívot és a Tv2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1-csoport vezetése Sváby Andrást, aki eddig a Tv2 legnagyobb beszállítójaként műsorgyártással foglalkozó Interaktív ügyvezető igazgatója volt. "A ProSiebenSat.1 Media AG a mai napon bejelentette…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
"A georgiai kormányzat szerint orosz rakéta csapódott be egy Tbiliszi melletti falu közelében" - írja a Magyar Hírlap. Diákéveimben kellemes tíz hónapot töltöttem az Egyesült Államok bájos, déli államában, ezért egy pillanatra elfogott az aggodalom. Mikor támadnak majd…..
Új szereplő jelent meg a bulvárlappiacon, az extrém hülye képaláírásaival azonnal iskolát teremtő Terefere. Megakörképünkben végignézzük, milyen konkurensekkel kell megküzdenie az Axel Springer gagyilapjának. A Sorry!-tól a nagy apafigura Story-ig, térdig főnözött…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Véletlenül találtuk a teszvesz.hu-n ezt a palack 26 éves Hubertust, de el nem tudjuk képzelni, kinek kéne 25 rugóért ilyesmi. Lehetetlen, hogy a korrral javuljon. De Önök majd megmondják, mi az antik Hubik trükkje. ..
hogyvolt Szabaccság, elvtársak! 2007.07.16 12:14:00
Szolgálati közleményféleséget adunk ki: a hogyvoltok július 28-ig szüneteltetve lesznek, mivel írójuk (azaz én) szabaccság örve alatt a bolgár tévéadásokkal fog foglalkozni, és ha szegényes orosztudása elegendő a helyi műsorszerkezet érdekesebb darabjainak…..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..