Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurvamacska

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideiglenesen Toruńban majd Poznańban tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy még mindig rengeteg felfedezésre váró gyöngyszem van Lengyelországban. Az időjárás pedig igen változékony. :) A hétvége szokás szerint ismét csütörtökön kezdődött. Annak…..
Végül a beígért pénteki havas program lefújódott, a rektor benntartotta a koordinátorainkat a suliban, nem kaptak kimenőt. Így csak az ígéret maradt: jövő héten bepótoljuk. Na persze, csak a hó olvad közben. Éppen ezért, még tegnap igyekeztünk elébemenni a totális…..
Képzeljétek, mielőtt teljesen átmennék utazós blogba, el kell újságolnom, hogy ezen a hétvégén nem mentünk sehová! Persze tervben volt Toruń vagy Poznań meglátogatása, de legyőzte a csapatot a fáradtság, a passzivitás és a költségvetési korlátok. (És tudom, hogy…..
Kurvamacska 2008.12.16 19:56:53
Ideiglenesen Budapesten tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy a város egészen másképpen fest turista szemmel, az időjárást pedig hagyjuk... :) Mindenek előtt elnézést kérek a késői jelentkezésért, de tudjátok, magyarázat mindig akad! A változatosság kedvéért a…..
Ideiglenesen Wrocławban - avagy a történelmi hűség és történelemben jártas pajtások kedvéért Boroszlóban - tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy a város gyönyörű, az időjárás pedig nem szavakba önthető. :) Na már most én azt hiszem, életemben…..
Kurvamacska 2008.11.26 13:27:40
Az események felpörögtek, bocsánat a késői jelentkezésért, de van mentségem. Vasárnap egy szolid biliárdozásra indulunk egy páran, de végül nem lett semmi a tervből, mivel a hely, amit célba vettünk lengyel pajtásainkkal, időközben hirtelen és…..
Tanulok a pénteki Grammar III vizsgára, és muszáj megosztanom veletek egy pár új felfedezést. Gyors leszek. Angolosok előnyben... Mikor múlt héten egymagam voltam órán, értelemszerűen minden feladatot nekem kellett megoldanom. A tanárnőnek éppen ezért volt elég módja…..
Mindenszentekre való tekintettel igen nyugodalmas lett a hétvégénk: gyakorlatilag kiürült a kollégium, mi meg lusták voltunk megmozdulni, hát igen családias nyugalom vett körül minket. Már ránkfért. A hétvége - szokás szerint - csütörtökön kezdődött. Míg David egy pár…..
Ahogy ígértem, muszáj mesélnem a pajtásokról, mert szerintem simán egy abszurd filmbe illik a csapatunk! :) Elöljáróban le kell szögeznem, hogy mind az öt fiú barna bőrű, sötét hajú és fekete szemű. Valóban eltartott egy darabig, míg sikerült…..
Net még mindig nincs, tehát most hétfő este van, és már az új szobámból írok. Mert persze nem barátkoztam meg a helyzettel, hogy külön lakom a többiektől…   Valójában kényelmes sorom volt: egyedül egy szobában, elvileg egy pár tanárral együtt a szinten, de szinte…..
Kurvamacska 2008.10.09 09:35:44
Muszáj írnom, de internet még nincs, úgyhogy szögezzük le: vasárnap este van, és a łóđzi szobám íróasztalánál üldögélek. De kezdjük az elején!   Életem (egyik) leghosszabb napja péntek este nyolckor kezdődött és szombat este tizenegyig tartott. Te jó ég, és mi…..
Köszönöm szépen a kommenteket és az első visszajelzéseket! Sajnos rá kellett jönnöm, hogy én még nem vagyok elég webkettes, például azt semmilyen módon nem tudom legyőzni, hogy a cím ne máshogy és máshol jelenjen meg minden gépen. Az itthoni gépemen jó, van ahol balra…..