Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvicska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőleves blog Sárkánybőrben 2008.11.02 17:21:00
Ti voltatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy nem is vagytok emberek? Éppen most olvastam a legelső bejegyzést, és gondoltam felteszem a kérdést. Ti embernek érzitek magatokat, vagy van itt valaki aki inkább 'lénynek' érzi magát. Mint például az a farkas, amit itt láttok.Vagy…..
A barátnőm legjobb barátja szerelmes a barátnőmbe, ezt ő is tudja, de azt mondja hogy nem érez iránta semmit, csupán barátok.Ma azt mondta, hogy nagy kedve lenne lefeküdni vele.Hmm. Ti mit gondoltok erről?..
Ezt a levelet Crazygirl2009 írta: Nemrég összefutottam a volt pasimmal. Kapcsolatunk elég kaotikus volt, de mégis szép. Igazából nem tudom megmondani, miért szakítottunk (lehet hogy akkor még túl fiatal, naiv, :-) voltam - mindegy már). Viszont azt mondta, hogy összefuthatnánk egy…..
horvicska 2008.10.01 23:01:05
Szerelem Blog Hol a határ? 2008.09.30 12:27:00
Első számú probléma Zsófitól: Ti meddig engeditek a barátnőtöket, barátotokat elmenni, és hol van a tűréshatár? Például, elengeditek a kedveseteket egy ellenkező neművel moziba? Vagy hogy kettesben, a másiknál otthon filmet nézzenek? És ha összebújnak közben? Ilyen…..