Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rikiki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit értetlenkedve és elképedve figyelem azt a nagyon buta és az uborkaszezonban mesterségesen gerjesztett hűhót ami a Christina Aguilera féle Kovács Kati hangmintafelhasználás körül zajlik. Tisztázzuk az elején, hogy Kovács Kati és az Add már, Uram, az esőt! érdemeihez és…..
ágy - asztal - tv Cugedör 2010.03.24 12:20:00
Share | Napi vicces.   Fent Ewan McGregor és Jude Law (Lorezo Aguis fotóján)... lenti videón pedig David Bechham és James Corden.   ..
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
Hóbelevanc Music Television R.I.P. 2010.02.12 09:30:00
Valamivel több, mint 28 évvel ezelőtt elindult valami. 1981 augusztus 1-én felhangzott John Lack szájából a mondat: „Ladies and gentleman, rock and roll”, és elindult hódító útjára a Music Television. Elsőként stílszerűen a The Buggles – Video Killed the Radio Star…..
comment:com Indexre téve 2010.01.22 16:30:00
Ma van a magyar kultúra napja, úgyhogy talán mondani sem kell, hogy lesz egy csomó kultúrműsor, amiket ráadásul őszintén ajánlunk, mert tényleg jó választásnak ígérkeznek.Kezdhetünk például az Eltüsszentett birodalom című magyar mesefilmmel, amiben még szegény Soós Imre…..
Pezsgő esetében - champagne-ról már ne is beszéljünk -, talán helyesebb a városi legenda kifejezés, mint a népi hiedelem, de a lényeg, hogy a buborékmentés kiskanalas módszere hiszékeny apáról tisztelettudó fiúra száll. Amikor én először hallottam róla, csak a fiúi tisztelet…..