Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MBanfalvi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
MBanfalvi 2008.10.07 19:39:37
  Ilyen komfortban még sose ringatta utasai fenekét a Golf. És ennyire még sose aludt el Golf-sofőr a volán mögött. Frankó autó, eszeveszett extrák, dögunalom. Vélemények az azonos című cikkünkről...
MBanfalvi 2008.09.30 14:03:44
MBanfalvi 2008.09.30 10:54:17
Ilyen, hülyeségeket már régen hallottam.
Annyira felháborodtam, hogy még blogolni is elkezdtem. :) Szóval mi az, hogy "Az innovatív Golf? Ne vicceljenek már, soha nem volt ilyen. Maximum az első GTI, az is csak a SZAROS befecskendező miatt...", szaros befecskendező?! Hát én kérek elnézést... Meg ha akkoriban mindeki olyan fasza gyerek volt, miért a VW csinálta meg az első hatchbacket/hot hatch-t?

Szóval az első széria fikázásán túllendülve, (szinte) mindben volt újítás rendesen. A kettesben jött a szaros 16 szelep, hogy a G töltőről ne is beszéljek, a hármasban jött a szaros kis hengerszögű V6, ebben a kategóriában először, a négyes tényleg lehangoló azt el is ismerem, de az ötös megint megpróbált visszakanyarodni az ős egyes által mutatott nyomvonalra nem kis sikerrel.

Aztán ezt a PDTDI fikázást sem tudom megérteni, például a nemrég írt összehasonlító cikkben is az állt, hogy oké fürge, oké takarékos, oké hogy a maga idejében többet tudott a konkurenciánál, oké hogy megbízható, de szar mert kerreg. Hát ba**eg dízel, az a dolga, hogy kerregjen. Na mindegy.

Szerintem az autós újságírók be vannak fásulva mert sokszor azt olvasom ki az írásokból, hogy tulajdonképpen már a jó sem jó.

A külső dizájnról meg annyit hogy a VW sosem a hivalkodóra tervezett autóiról volt híres, lehet hogy egyesek szerint unalmas, a több millió vásárló azonban szerintem nem ezt igazolja.

Hát nagyjából ezek az érzések kavarognak bennem a cikk olvasása után. Azt zárójelben hozzáteszem, hogy jelenleg is boldog és biztosan elvakult VW tulaj vagyok (voltam és leszek is). Egy 16v GTI után és a jelenlegi Vento VR6 miatt lehet hogy én nézem kicsit más szemmel ezt a márkát de azért ismerjük el voltak ebben a cikkben igazolatlan fikázások.

Üdv!